Blog

Nem kell neked vírus, anélkül is megölöd magad

Hát azt sem hittem, hogy egy ilyen blogot is kell írnom, de hát ember tervez…

Hónapok óta tart ez a herce-hurca a valós vagy valótlan vírusról, de közben megfigyelted hogy mi történik? Nem, nem a Világok közötti harcra gondolok és nem is arra, hogy ki akarja Kínát tönkre tenni, vagy ki nem….

Rólad beszélek!

Nem tudom feltűnt-e neked, de amióta belénk kondicionálták ezt a “columbofeleségétsemláttamsosemmégislétezettállitólag” vírust, azóta ha csak köhhintesz egyet mert kiszáradt a torkod a klimától, máris az az első gondolatod, hogy “elkaptam”….

Persze nem rohansz a rendelőbe mert tudod hogy semmi értelme…sőt, talán nagyobb a túlélési esélyed ha bekullogsz a szobádba és agyoniszod magad teás pálinkával, de a vicc az benne, hogy egy rohadt köhhintés ma, 2020. július 23.-án egyenlő a potenciális halállal.

Eddig le sem tojtad ha nyáron folyik az orrod, hasmenésed van, köhécselsz vagy levert vagy….megszoktad, igy van ez sok sok nyáron….a pollenek, klimák, mosatlan gyümölcsök és egyebek mind ezeket a tüneteket okozzák…

De most ez maga a halál szele!

Tegnap bemenetem egy nagyobb közértbe, mindenkin maszk, én is felveszem mert nem akarok hisztit, de az egyik hölgy 3-4-et köhintett, amit persze igyekezett visszafogni, ettől még inkább olyan volt mintha Darth vader nagyúr öblögetett volna…

Ha szemmel ölni lehetne, már a hullaházban lenne szegény, mert komolyan szemmel próbálták kinyomni az üzletből…és közben a következő digitális üzenetek futottak a bosszankodók homlokán:

  • mi a f@sznak jössz vásárolni ha Covidos vagy?!
  • hogy fulladnál meg most én is elkapom
  • basszus, nekem is kapar a torkom
  • mind meghalunk!

A vicc az, hogy eddig is köhécseltünk, f@stunk, hánytunk csak senkit nem érdekelt. De leginkább nem az volt az első ami ilyenkor eszünkbe jutott, hogy ez több lehetne annál, ami, egy szimpla nyári megfázásnál…

Azt meg már megbeszéltük ezerszer hogy úgyis mindannyian meghalunk egyszer. Itt az EGYSZER szón van a hangsúly. Tehát nem tudhatjuk mikor, ezért nem is kellene vele annyit foglalkozni. Elkerülni úgysem lehet, ezért felesleges már megint ezen agyalni.

Csakhogy most annyira kondicionáltak lettek az emberek, hogy mostmár lassan ha kihullik 1 szál hajad az is rákos gyanú, vagy ha a rohadt időjárás változástól fáj a fejed akkor agytumor gyanú az első amire asszociálsz, és mostmár a köhögés is egyenlő a fájdalamas kinhalállal, ami ellen rohadtul nincs megoldás….

Mert remélem az is feltűnt, hogy ezeknek az IZGI betegségeknek sosincs megoldása!!! Olyan mint egy orosz rulett…. Vagy meghalsz baszki vagy nem, ha kimész az utcára….hahahaaa….csak hitted…mert otthon is megmurdalsz….kis hülye azt hitted oda nem megy be a csúnya 5G??? ….na ugye hogy mostmár f@sol….helyes….ez is a Covid egyik tünete….

És ez a körforgás igy megy….ez a lényege. Se eleje, se vége! Igy legalább nem tudod mihez viszonyitani és nem is érted pontosan merre is tart az ügy….

Olvastál már szerződést? Azok is olyanok többségében hogy a 2.oldalon elveszted a fonalat, a 4.oldalnál már nyálcsorgatva alszol álcából nyitott szemmel, és a 6.oldalnál könyörögsz hogy hol a p@csába kell aláirni, csak szabadulj…. Aztán ha baj van, majd azt mondják miért nem olvastad el a mikron betükkel irt részt amit egyébként az ügyvéden kivül senki nem ért semmilyen szinten, csak mindenki bólogat hogy ne látszódjon hülyének…. tudom, mert ügyvéd feleség vagyok lassan 16 éve….

Itt is pontosan ez a lényeg. Senki nem tudja pontosan miről szól a covid, mindenki a 6.oldalt keresi hogy legyen már vége és húzzunk a vérbe! Csakhogy sajnos ez még nem jött ki a nyomtatóból…..igy izgalmasabb.

Viszont addig is csendben kinyirod magad. Mert a sok para, hogy jaj mi lesz a céggel, mi lesz ha köhögök, mi lesz ha csillámpónik közt ébredek elveszik az agyadat, a józan eszedet.

Rengeteg alternativ medicina tanitja, hogy a rákos vagy azzal egyenértékű súlyos betegségek feltétele a következő:

  • váratlan helyzet mely felkészületlenül ér bennünket
  • olyan mint egy villámcsapás,hidegzuhany
  • nem segít rajta sem értelem, sem logika
  • magányosan éljük meg
  • mással nem is tudunk szinte foglalkozni, mindenhol ez jut eszünkbe

…és a kör bezárult. A biológia program elkezd futni a szervezetedben.

Na tehát nem kell ide virus, 5G, lélegeztetőgép…megy ez sokkal egyszerűbben is.

Ez az eddigi legkomolyabb emberkísérlet, -ami vagy szándékos vagy nem – mindenesetre bebizonyitotta, hogy az emberek képesek belebetegedni, akár belehalni a félelmeikbe, pontosan működik a Hameri medicina… (sajnos)

Ha nem akarsz ebben a játékban részt venni, nem 5G tornyokat kell ledöntögetni, meg szijjaskodni az álarcosbálban, hanem elővenni a józan paraszti eszed és nem félni.

  • A köhécselés lehet csak sima megfázás.
  • A hasmenés lehet sima gyomorrontás.
  • Influenza volt /van/lesz….ha van immunrendszered akkor sinen vagy.

De legfőképp hidd el, hogy sokkal több esélyed van sokáig élni, ha sokat nevetsz, ha boldog vagy, ha képes vagy szeretetet adni és ha magaddal foglalkozol és nem másokkal.



Itt tudsz elérni

  • 1015 Budapest, Budai Vár alatt
  • 06704091300
  • krisztina@balazskrisztina.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kövess Facebook-on is

Facebook Pagelike Widget