Blog

A lélek számai 3,6,9

Nikola Tesla kulcsszavai az energia, frekvencia és rezgés volt. Azt mondta ez minden. Ezt kell megérteni, és akkor maximálisan érteni fogod hogyan tudod a Világot irányítani.

14 évesen elkapta a kolerát és nagyon hosszan elhúzódó egészségügyi problémái lettek. Az orvosok többször is lemondtak róla. Apja mindenáron papot akart belőle nevelni, de Nikolát jobban vonzotta mindaz, ami a képzeleten múlik. Amikor nagyon beteg lett, apja úgy döntött hogy Nikola halálos ágyán elengedi azt a szándékot hogy pap legyen és megengedi neki hogy a mérnöki karra jelentkezzen. A kijelentés után pár nappal Nikola egyre jobban kezdett lenni, mígnem felépült…. Véletlen lenne?

Avagy Nicola Tesla már akkor is pontosan tudta, hogy a lélek rabsága a legnagyobb egészségügyi kockázat. (megj. előző cikkemben írtam erről, hogy a félelem egy manipuláció ami a lelkedet igy börtönbe zárja)

3 6 9 – Kulcs az Univerzumhoz

Ezen nézet szerint, nem létrehozzuk a számokat, hanem felfedezzük azokat. Létezik egy mindenre érvényes numerológiai rendszer. A teremtés, a fejlődés leírható egy számmintázattal. Virágok, fák, emberek, minden!

Mindannyiunknak van egy numerológiai rendszere legbelül, beleértve téged is.

1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, 512. Amikor elkezded sorolni ezeket a számokat, olyan minta jelenik meg, amelyben a 3, 6 és a 9 nem létezik. Ezt a mintázatot sokan Isteni tervezetnek tekintik.

1

1+1=2

2+2=4

4+4=8

8+8=16 1+6=7

16+16=32 3+2=5

32+32=64 6+4=10 1+0=1

64+64=128 1+2+8=11 1+1=2

128+128=256 2+5+6=13 1+3=4

256+256=512 5+1+2=8

512+512=1024 1+0+2+4=7

1024+1024=2048 2+0+4+8=14 1+4=5

2048+2048=4096 4+0+9+6= 1

1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1

Ezért a 3, a 6 és a 9 nem része a teremtésnek a fizikai világban. Azért, mert nem a fizikai világhoz kapcsolódnak, hanem az energiához.

A hangulatod olyan szituációkat vonz be, amelyek megfelelnek annak.

A gondolatok energiák, így azokat arra használhatjuk, hogy magasabb legyen a rezgésünk, amely jobb életminőséget eredményezhet. Ezért a képzelőerő lehet a kulcs.

„Ha meg akarod fejteni az Univerzum titkát, gondolj rá úgy, mint energia, frekvencia és rezgés halmaza.’’ 

– Nikola Tesla –

A képzelet hatása

Képzeletünk a leghatékonyabb, és egyben legerősebb eszköz, amellyel megváltoztathatjuk az életünket. Minden szellemi és kvantum tanítás azt mondja, hogy a megfigyelt valóságunk nem különbözik a belső valóságunktól, amit elképzelünk.

Eszerint igaz a mondás, hogy “Magad alakítod az Életed.” vagy hogy “Te magad vagy a szerencséd kovácsa”. Hiszen a képzeletünk segítségével létrehozzuk azt, amit látunk. Ha tudatában vagy ennek, akkor elkezdheted tudatosan alakítani a belső képedet, és lassan észre fogod venni, hogy a valóságod is eszerint alakul.

Albert Einstein úgy vélte, hogy a képzelet a jövőnk elő nézete.

Albert Einstein azt is állította, hogy minden energia, beleértve az embereket is. Amikor frekvencia méréseket végzek nektek, pontosan Tesla és Einstein munkásságát képviselem, és viszem tovább. Ezért természetes ha néha megrökönyödve ültök és nézitek mi mindent tudok rólad csupán 120 perc alatt elmondani, és legfőképp hogy mennyi mindent tudok megváltoztatni, de ez épp olyan úttörő munka nekem, mint anno amikor ezeket a nagyszerű embereket bolondosnak nézték. 🙂

Hogyan működik a frekvencia terápiám?

Ha gondolataid melyek alkotják a sajátfrekvenciádat, összhangba kerülnek az Univerzum magasabb energiával és a világegyetem törvényeivel, akkor bármilyen változást képes leszel előidézni.

Bármilyen változást előidézhetsz testi szinten IS. Azaz megtörténhetnek olyan események, melyekre jelenleg a “csoda” szócskát használják sokan, pedig pontosan tudjuk, hogy nem csodák léteznek, hanem maga az Elme a csoda, ami képes bármire.

„Amit az elme képes elképzelni és elhinni, az elérhetővé válik.”

– Napoleon Hill –

Tesla vagy Einsten, sosem erőlködött azon, hogy feltaláljanak valamit, valami olyat, ami az egész Világra nézve meghatározó. Einstein mezitláb sétált a fűben miközben gondolkodott, mert állitotta, sokkal kreativabb gondolatai keletkeznek ha közvetlen kapcsolatban van az anyafölddel. Ma már tudjuk, hogy a talpon keresztül rengeteg energia száll fel a test meridián rendszerén áthaladva, és tölti fel a testünket.

Tesla ugyanakkor szintén rengeteget sétált a Városligetben, de állitása szerint a motor működési elvét csónakázás közben dolgozta ki. Soha nem jegyzetelt, mindent a fejében tartott. Mindössze 4 hónap alatt dolgozta ki a váltóáramú dinamó terveit.

Egyrészről ma azt gondoljuk, hogy Albert Einstein vagy Nikola Tesla zsenik voltak. Ugyanakkor én nem így gondolom, mint ahogy Ők sem gondolták ezt magukról.

Egyszerűen annyi a különbség, hogy hittek a saját fantáziájukban, képzeletükben, és abban, hogy ennyi pont elég ahhoz, hogy “eszedbe jussanak” nagyszerű dolgok.

Tehát tanuld meg elengedni a fantáziádat, ne görcsölj dolgokon, ne agyalj. Egyszerűen áramolj az Élet frekvenciáival.

Ha kiváncsi vagy milyen energiák alkotják a testedet és a lelked milyen energetikai terheket, karmikus szálakat vagy éppen közelgő betegséget, egészséget rejtenek frekvencia szinten, szeretettel látlak egy 120 perces időutazáson!

Ha érdekel, hogy a 3, 6, 9 a Te életedben milyen szinten van jelen, figyelj a jelekre. Például add össze a születési éved, hónapod, napod számait addig, amig egyetlen számot nem kapsz. Ez az úgynevezett Életút szám, de ennél jóval többet is jelent.

Példa: 1971.09.17. = 1+9+7+1+9+1+7=35 =3+5=8

A 8 az a pénz, gazdagság és befolyás száma. Ugyanakkor két kilences jelenik meg a sorozatban. Ha a születési évet nézzük magában 1+9+7+1 =18 =1+8=9, ami mutatja hogy ebben az évben született emberek jóval nagyobb kapcsolatban vannak a lelki dolgokkal, mint földhöz-ragadottabb társaik.

Ha a hónapot nézzük, 9. Azaz mindenki aki szeptemberben született lelkisebb beállitottságú és nagyon nagy teremtő erővel bir. Akárcsak a márciusban, júniusban vagy decemberben születettek.

De megnézheted hogy a nevedben mennyi 3 6 9 szerepel.

Fogod a születési nevedet (és ez nagyon fontos hogy a teljes anyakönyvi nevedet vedd) és add össze a táblázat szerint hogy milyen értéket kapsz.

  1. Külön add össze a mássalhangzók értékét (ez nekem 9)
  2. A magánhangzók értékét (nekem ez is 3)
  3. Majd a teljes nevedet (ez nekem szintén 3)

Ha nőnemű vagy és más az asszony neved mint a születési neved, akkor most azt is számold ki, és nézd meg mennyire változott meg a sorsod csak attól, hogy energetikailag mást vonzol ezzel a névvel.

Jobb vagy rosszabb?

Nekem szerencsére a lánykori nevem és a jelenlegi nevem alig különbözik számokban, és még a monogrammom is ugyanaz B.K. 🙂

Ha szeretnéd hogy egy automata számolgasson helyetted, ezt az ingyenes oldalt ajánlom: ASTRONET

De simán megnézheted hogy milyen számok szerepelnek a születési évedben, nevedben súlyozottan, és általánosságban máris választ kapsz rengeteg kérdésre.

  1. A tökéletes szám, az egység szimbóluma.
  2. Dualitás, jó és rossz egyensúlya
  3. Ellentétek feloldása
  4. Rend és titkok tudója
  5. Korlátlan szabadság
  6. Kiegyensúlyozottság, egészség
  7. Bölcsesség, okkult tudás
  8. Nehézségek, kitartás
  9. Tanító, filozófus

Ezek persze csak nagyon lesarkitott körülhatárolások, jóval érdekesebb leirásokat találhatsz a Numerológia relytéjeiről például ebben a könyben:



Itt tudsz elérni

  • 1015 Budapest, Budai Vár alatt
  • 06704091300
  • krisztina@balazskrisztina.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kövess Facebook-on is

Facebook Pagelike Widget