Blog

A végén úgyis az leszel, ami belül vagy, nem az, amit mutatsz!

Ezt a szöveget elsőre videóra mondtam, de a sok csúnya szó miatt letiltódik sok helyen….ezért hát lepötyögtem….változatlanul…. Ha nem vagy még 18 éves vagy érzékeny a lelked, kérlek görgess tovább!

Szia! El akarok mondani neked valamit!

Az emberek szeretik a hazugságot…..nem tudom…te is????

szereted az életet szebbnek látni mint amilyen????…. keresed a látszat dolgokat, mert megnyugtatnak….????

majd boldog leszek, ha több pénzem lesz, ha jobb lesz a párkapcsolatom, ha lefogyok/felszedek kicsit….

ugyanakkor mindenki önértékelési válságban szenved….de a leginkább  tudod kik…..a motivációs trénerek….hahahaaaaaaaaa persze vannak kivételek, de azokat tuti nem ismered…mert nincs hangzatos nevük a piacon…..olyan kis pontok az universumban mint én….anya szülte és nincs fonódása a krisztusi vérrel (mert sokszor azt hiszem rengetegen oda származtatják az egojukat)

az a legszomorúbb hogy ha valaki az igazság szemüvegét teszi fel rád, éles ellenállást érzel…. most nyilván rengeteg tréner esik majd nekem…..nem tud érdekelni többé…..

mert az igazság az, hogy nem leszel 40 kg vasággyal, mellig érő combokkal…..azvan, és ezzel újabb szelencét nyitok ki,  hogy akinek ez tetszik, az látens homoszexuális, hiszen a kisfiús test tetszik neki…. nekem semmi bajom a mássággal…..csak kijelentem…..egy nő nem kisfiú…..ezt vegyük már észre….nem, nem a kövérség mellett állok ki, hanem Sophie Loren, Brigitte Bardot és a hozzájuk hasonló nőies női megjelenés mellett….

Hogy is lehetnél boldog ha éjjel nappal más akarsz lenni?

talán a legjobb az lenne, ha azt mondanánk „igy vagy jó ahogy vagy” ….de ez is hazugság….

persze akkor küldjünk tanfolyamokra, ahol megtapasztalhatod hogy mennyire nem vagy boldog—-felhívják rá a figyelmedet videókon, hirdetéseken keresztül…..kicsi vagy, tömzsi, anorexiás, depressziós, szenilis, félős de mindenképpen buta…..sorolhatnánk

biztos vagyok benne hogy legalább 10 ledegradáló jelzőt tudnál most magadról mondani….

mi lenne ha letiltatnám az összes olyan posztot, videót, ami azt üzeni számodra, hogy „nem vagy elég jó”…. ha csak azok maradhatnának amik pozitív töltést visznek be….

ahol az arany középutat hirdetnék olyan emberek akik valóban úgy is élnek ahogy beszélnek….

tudod mi lenne te drága lélek????? felszabadulnál és megtanulnál csak úgy örülni…..minden nélkül…. sience ficion mi????

Most lesarkitom kicsit a mondandómat de érteni fogod. Én lassan 20 éve tanulok buddhizmust, fel is avattak, kaptam dharma nevet is…..de én itt élek a nyugati világban, lakbért fizetek, fizetek az ételért, a gyerek iskolájáért, mindenért….nem papolok olyan tanitásokról amiket rohadtul nem tudok betartani ilyen körülmények között…..ez hazugság lenne…..tehát ha valaki szigorúan veszi a keleti tanitásokat, akkor ajándékozza el mindenét, üljön be egy fa tövébe egy szál kisgatyába és étlen szomjan elmélkedjen míg nem megvilágosodik…..és ne kérjen pénzt az oktatásért…..vagy….legyen rugalmasabb és csak azt hirdesse amit ő is meg tud valósitani, hiszen azt tapasztalta, az hiteles az ő szájából…. a többi csak plagizálás….más tollával ékeskedés….hazugság, megtévesztés….

de ti szeretitek ezt…

onnan tudom hogy naponta figyelem a posztokat, videókat amiket feltesznek trénerek, mentorok, tanitók…. nézem a like jeleket és  elolvasom a kommenteket….aztán rámegyek az adatlapokra és megnézem milyen  emberekhez milyen élet tartozik….

mármint amit mutatni akar….

aztán megnézem a szemét….mert abban van az igazság

van aki a videóban olvassa a szöveget, fejből mondja, jobbra vagy balra néz, megírták neki vagy a saját szavai….és nézem a lelkét….kieresem az igazságot…. miért mondja?????

amit mond annak mi a célja?

az hogy vegyél még valamiből, vagy segíteni szeretne a saját módján….

sok előadó vagy oktató (legyen az akár egészség életmód vagy fitness edző)  csak önmaga lelkét akarja meggyógyítani azzal, amit neked címez….

fel tudod vele venni a kapcsolatot? válaszol neked amikor megkérdezed hogyan tovább? ajánl olyan dolgokat amiből neki semmi haszna???

tudod miért nem? mert az esetek többségében sajnos ő sem tudja….kutatja, keresi a választ de egyenlőre neki sincs meg, ezért zavarba a hoznád a kérdéseiddel…és persze full egomán ….

ha nekem írnák a szövegeimet, utálnám magam….nem vagyok választékos, sőt kifejezetten nyers néha, de ez átmegy mindenkinek….nem pofozok fel embereket pedig néha de jó lenne….hanem a stílusommal terelgetem…..és közben letojom mit gondol…..sajnos nincs rövidebb sor.-….illetve van….csak baromira nem hiszed el hogyha beállnál akkor sorra is kerülnél…..ezért végzek én nagyon hamar mindennel, mert mindennek az egyszerű végét fogom meg….

de  legjobb amikor valaki önmagától idéz…. ez nem furi? pl ha most szobrot emeltetek saját magamnak az nem egós? ha irsz egy könyvet az rendben van.-…de mások idézzenek belőle nem?

de miért van ez?

miért áll a világ megtévesztőkből és megtévesztettekből?

hol van a közép? a túlzásoktól mentesség? az igazság….ami sokszor full egyszerű, semmi extra….

ilyen igazság például az is, hogy minden ami keletkezett az elmúlik……te is, én is….ez van….lapozzunk….nem kell ezeken  éveket merengeni, mind értjük…..

de mi lenne ha most az élettel foglalkoznánk?

igen az élet egy kibaszás….lásd szebben…..köszi….mondjad ezt annak aki elveszített valakit, aki épp haldoklik…..mi lenne ha egyszerűen elfogadnánk hogy vannak dolgok amik akkor is megtörténnek ha nem akarjuk?

de ezért nem vagyunk ócskák!!!!

sőt.

mi lenne ha azt mondanánk, a következő 3 hónapban éljél már úgy ahogy szeretnél….ne állj mérlegre, ne foglalkozz másokkal milyenek, csak legyél boldog magadnak….nem más segítségével, hanem önmagadtól….

mi lenne ha mostantól nem olvasnál el egy olyan posztot sem és egy olyan videót sem néznél meg, ami arra emlékeztet „szar vagy”

annyira szeretnék most nevekkel dobálódzni de nem szabad!!!!! mindegy, aki ismer innen onnan, vagy tanul nálam az pontosan tudja mikre/kikre  gondolok most….nem, nem a kormányra….hétköznapi emberekre akik önmagukat helyezik piedesztálra és saját magukat koszorúzzák meg….te meg tapsolsz hozzá és azt hiszed boldogabb leszel….de hát nem vagy az….nem veszed észre???

hogy amióta a csapból is az folyik milyennek kellene lenned, azóta rohadtul nyomorultnak tudod érezni magad????

lehet nem is értitek mit szeretnék ezzel az egésszel mondani nektek, lehet jobb lenne ha kitörölnél a fenébe….

most volt egy 4 napos tréning….frekvenciákról szólt….arról hogyan emeljék a frekvenciájukat és szárnyaljanak…..totál tudományos dolgok….igaz volt 2 papír ami magától lángra lobbant, de mit mondtam erre is? Nézzétek meg mire vagytok képesek!….nem azt, hogy nézzétek már miket tudok….

végig azt plántáltam beléd…..benned van minden tudás….nem megtanitok neked új dolgokat, nem képességeket és szimbólumokat tanitok neked, nem beavatást kapsz, hanem segítek a felszínre hozni mindent, ami eleve a tiéd…. nem kell másnak lenni, jobbnak, szebbnek…..csak engedd meg magadnak hogy feltörjön belőled a tudás….az évezredes….

…és mi történt??? először riadt őzike szemekkel néztél rám….de a 4 nap végére határozottabb lettél mint eddig bármikor…..csoda!!! igen, ez a csoda!!!! mert benned van. nem kívül…. nem a kaporszakállú úristenben, hanem benned…..

egyenlőre rabságban…..

amig meg nem érted hogy azért akarják elhitetni veled a tökéletlenséged, mert igy irányítható vagy és minden szart megveszel ami ahhoz kell hogy jobb legyél….

vedd meg a gucci táskát ha az kell neked, ki nem szarja le? de azért vedd meg mert neked jó….ne azért hogy  a barátnődet megegye a sárga irigység….

műmell kell? hát legyen. de csak azért, hogy te megbékélj, ne azért mert majd szerethetőbb vagy nagy lufikkal…..nem leszel….én 30 éve szeretném hogy kisebb legyen mert csak a gond van vele….

nagyobb autó? szuper, de magadnak magad miatt…..nem kell letologatni másokat és terrorizálni őket….csak szereted a sebességet amikor lehet….ettől nem vagy paraszt bunkó…..más meg kötelet köt a lábára és leugrik a szakadékba…..azt mondják milyen bátor….nem bátor, hanem adrenalin vadász és jobban leszarja az életét meg hogy mi lesz a családjával, mint gondolod….

nem, nem kell más után a kútba ugrani….ha ő szeretne, isten áldása rajta, de te nyugodtan pálinkázzál a parton ha ahhoz van kedved….te nem vagy szerzetes….

ha valamit mindenáron be akarsz tartani az az legyen hogy nem ártasz másoknak…..sem tettekkel sem szavakkal…..nem kell kommentelned, írd le a gondolataidat magadnak egy füzetbe és olvasd el egy fél év múlva….sokat fogsz nevetni miket gondoltál anno….és milyen jó hogy nem mondtad ki mikor már tök máshogy látod…..

ezért mondják hogy  a bölcs ember csöndben van, hallgatag

most én sem vagyok bölcs mert itt jártatom a számat….de olyan sokáig hallgattam…..sokáig tartottam magamban hogy kurvára meg vagytok vezetve….de nem bírom tovább bent tartani….

ÉBRESZTŐ!!! Jó reggelt! Jogod van olyannak lenni amilyen vagy!

Az életed olyan lesz amilyen vagy…..nem olyan, amit mutatsz magadról.

UFF. Én beszéltem, AZ A ROHADT JÓZAN ESZED! Adás vége!



Itt tudsz elérni

  • 1015 Budapest, Budai Vár alatt
  • 06704091300
  • krisztina@balazskrisztina.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kövess Facebook-on is

Facebook Pagelike Widget