Blog

Új Világ 2020 után?

2020 valami olyat hozott el számunkra, amire szerintem sokan nem számítottunk, sőt, talán el sem hittük hogy létezhet ilyen.

Nem másról van szó, mint arről a helyzetről, amely egy vírussal kezdődött de a lélek halálával végződhet.

Vajon milyen Világ vár ránk 2020 után?

Mire tippelsz?

  1. Minden jobbá válik

  2. Szomorú jövő elé nézünk

Talán érdemes megnéznünk a frekvenciák szerepét jelen helyzetben, mielőtt ítéletet mondunk, és bár valószínüleg az igazságot nem fogjuk tudni előre vetíteni -hiszen a Világ folyamatosan változik- mégis, talán közelebb kerülünk a megértéshez.

Az első és talán legfontosabb ebből a szempontból, hogy a félelem egy negatív energia, frekvenciája a kő (nem ásvány) állapotához hasonló. Amikor ez a rezgés átjárja az energetikádat, rengeteg funkciót leblokkol. Miért?

  • Mert ha félsz, az azt jelenti veszélyben vagy.
  • Ha veszélyben vagy, nyilván az a legfontosabb hogy megmenekülj.
  • Ahhoz hogy megmenekülj, nincs szükség emésztésre, érzelmekre, agyalásra hanem arra van szükség hogy vagy el tudj futni, vagy képes legyél harcolni.
  • Ha ebben a helyzetben nem tudsz elfutni mert sarokba szoritottak, akkor hátrálni kezdesz egészen addig amig már nincs több lépés a hátad mögött. Mi történik ezután?
  • Pánik. Pánik, mert nem menekülhetsz.

A test szintjén elkezdődik a felkészülés a legrosszabbra.

Energetikai szinten pedig az összomlás. Olyan ez, mint egy nagyon nagy gubanc/csomó a kötélen. Csakhogy amig a kötélen ez maximum látványban nem szép, addig ha energetikai kibillenések sorozata indul be a testben, az különféle betegségeket okoz idővel.

Természetesen függ attól, milyen sokáig állt fenn ez a helyzet.

Most olvasd el mégegyszer előről a folyamatot, de most gondold mögé a most zajló eseményeket…. Mit tapasztaltál?

Igen.

Jelen állapotban az emberek többsége “üzött vad” energetikai állapotban van. A test és lélek sarokba van szorítva.

Mi az ami miatt ez fontos? Nos, több okból is. Felsorolok párat, aztán a többit gondold hozzá…

  • A félelemben élő ember nem lát tisztán, elvakitják az érzései.
  • Ezért a legkönnyebben manipulálható, azaz irányitható az, aki fél.
  • A kilátástalanság érzésétől egyfolytában a “megmentőt” keresi…megmentő lehet bárki, aki azt igéri, megoldja helyetted a problámát
  • Mivel a szervezete túlterhelt a sok stressztől, hajlamosabb a betegségekre….első jele ennek a megfázásos tünetek….ugyanis mindenki tudja már ezek éve, hogy amikor az ember túlterheli magát, hőemelkedése lesz, elkezd folyni az orra, náthás tünetei lépnek fel…miért? azért mert ez épp elég a testnek a lassuláshoz, hiszen a gazdatest lefekszik, igy tudja regenerálni magát.

Nekem sokminden összefüggés feltűnik jelen helyzet és a jelenleg állitólag élvezető egészségügyi probléma között….nem furcsa?

Az, aki fél, nem tudja hogy mi igaz és mi nem az. Miért? Mondtam az elején, hogy a félelem = veszélyhelyzet, azaz nem a racionális gondolkodás lesz az elsődleges, hanem az életben maradás. Ehhez nem logikázni kell, hanem cselekedni.

A tökéletes összhangban élő ember gond nélkül kivitelezi, hogy annyira benne van a pillanatban, és akkora gyakorlata van túlélésben, hogy a másodperc ezred része alatt képes tökéletes döntést hozni egy vészhelyzetben. Ez kb 1000 emberből egy. A többiek ilyenkor inkább őzike effektusban lesznek, amikor ledermednek a helyzettől és egyszerüen nem látják a kiutat. (mint amikor a reflektor belevilágit az őzike szemébe, aki ilyenkor nem tud elszaladni, hanem megáll az út közepén….ledermed)

Összegezzük

Ha manipulálható a frekvenciád -márpedig csak annak nem, aki komoly ismeretekkel bír ezen a téren – akkor valójában nem Te döntöd el, mikor leszel “üzött vad” effektusban, hanem eldöntik helyetted.

Most minek érzed magadat? Vadásznak vagy vadnak?

Ha úgy érzed annak ellenére hatnak rád a külvilág eseményei, hogy Te szeretnéd megőrizni józan ítélőképességedet, de nem megy, gyere el egy frekvencia felmérésre és terápiára, vagy gyere tanulni módszereket, illetve vegyél részt valamelyik táborban, ahol tipikusan erről tanulunk.

Folytatás hamarosan…



Itt tudsz elérni

  • 1015 Budapest, Budai Vár alatt
  • 06704091300
  • krisztina@balazskrisztina.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kövess Facebook-on is

Facebook Pagelike Widget