Blog

Frekvenciák rejtélyes világa

Most is törekednék az egyszerűségre a magyarázat szintjén és nem kezdenék rögtön a kétréses-kísérlettel.

Mivel minden bizonnyal a leginkább az foglalkoztat téged is, hogy a frekvenciák hogyan képesek hatást gyakorolni rád mint emberre, ezért talán kezdjünk is ezzel. 

Azt te is tudod, hogy a víz például nagyon jó vezető. Hogyha a sima víztükörbe beledobsz egy kavicsot, az hullámot fog gerjeszteni, mely egyre szélesedik, és igen nagy távolságba képes kihatni. Ha ugyanakkor dobsz egy másik kavicsot is az első után, kicsit máshova akkor azt látod, hogy a két kavics által gerjesztett hullámok összetalálkoznak és vagy kioltják egymást, vagy egy még nagyobb hullámot gerjesztenek.

Ez a hullámok találkozása, az interferencia, azaz a hullámok összeadódása, jó magyarosan.  Ami ami szempontunkból most érdekes, az az, hogyha hullámhegy találkozik hullámheggyel, akkor egymást erősitik, azaz növekedik a jel. Ha azonban hullámhegy találkozik hullámvölggyel, akkor azok kioltják egymást.

Azt is tudod, hogy a tested kb 80%-a víz, igaz? Képzeld el, pontosan ugyanolyan jó vezető, mint a tó, amibe az előbb a kavicsokat dobáltad. Pontosan úgynúgy átveszi a frekvenciákat, hullámokat avagy rezgéseket, és pontosan eszerin különböző hullámjelenségeket generál.

Szerencsére ezek olyan apró szemnek láthatatlan rezgések, hogy azt nem látni, hogy a tested felszine vibrál, de ne legyenek kétségeid, bizony a nap 24 órájában, életed minden egyes másodpercében mozog és nem állandó, fix. Csak a szemnek az.

Mostmár csak az a kérdés, hogy vajon mi minden tudja a benned lévő vizközeget rezegtetni?

Azt hiszem jóval több dolog mint azt gondolnád, és talán ez rögtön magyarázat is arra, miért van olyan állapotban a tested, amilyenben. Ugyancsak magyarázat arra, miért vannak hatással az érzelmek a fizikai testre, és arra is, hogy hogyan lehet frekvencia gyógyászattal szinte bármilyen problémát manipulálni.

Ime a lista a teljesség igénye nélkül, csak a legérdekesebbek:

Dolgok, melyek frekvenciajelként rezegtetik a tested sejtjeit:

  • hangok
  • színek
  • érzelmeid
  • mások érzelmei !!!
  • illatok
  • gondolataid
  • mások gondolatai !!!
  • ételek, italok
  • érintés
  • formák, jelképek, szimbólumok
  • gyógyszerek, tápláékkiegészitők, gyógynövények
  • föld és világűr frekvenciák (pl Schumann-hullám vagy Hartmann-kereszt)
  • vízerek
  • látvány 
  • mindenki aki körbevesz téged (család, barátok, kollégák, főnök)
  • hitrendszered !!!
  • speciális frekvenciák (pl Solfeggio, Rife)

Nem is érdemes tovább cizellázni a dolgot…..MINDEN!

Na kérem, és itt jön a lényeg, hogy miért foglalkozom én ezzel már 15 éve nap mint nap, és miért nem tudom ezt abbahagyni még akkor sem, amikor már száz másik munkám van amivel foglalkozhatnék, de egyszerűen nem akarom ezt a csontot elengedni….

Bármilyen, ismétlen BÁRMILYEN probléma esetén arra van szükségünk, hogy megtaláljuk azt a frekvenciát, ami a hullámot ami a problémát okozza ne erősitsük, hanem kioltsuk, mint azt feljebb írtam. Azaz a hullámhegy mellé odapasszoljuk azt az egyetlen egy hullámvölgyet ami tökéletesen odaillik és ezzel szépen egyvonalba simul a jel.

Mi lesz ennek a következménye?

Például ez:

Nem hittem volna, hogy egy kezeléssel csodák történnek. 2 éve szenvedek a hashimoto tüneteitől, féléve pedig összeomlott az emésztőrendszerem, kialakultak allergiák, felszívódási zavar, hormonzavar. 1 éve abban a tudatban éltem, hogy nem vagyok képes egy harmadik gyermeket szülni. Mikor Krisztinél voltam, bíztam ugyan benne, hogy jobban leszek, de arra a legkevésbé sem számítottam, hogy pár hétre rá pozitív terhességi tesztet tartok a kezemben. Ezt megelőzte az, hogy hihetetlen erőt adott ahhoz, hogy változzak es meggyógyuljak. Energiát kaptam ahhoz, hogy újra egyek olyan ételeket, amiket nem mertem, félve az allergiás reakcióktól. 25 kilót fogytam 4 hónap alatt a félelmeim miatt, kimerültem teljesen, vérszegény lettem, folyamatosan pánikrohamaim voltak. Ehhez képest 3 hét elteltével eszem mindenfélét, óvatosan próbálkozom új ételekkel, pánikrohamom nem volt, és végre multivitamint is merek szedni, hiszen új életet kell támogatnom odabent. köszönöm! annyira hálás vagyok neked!!! Az egyetlen ember, akitől nyíltan, őszintén, a legtisztább tükröt tartva kaptam segítséget! (Pacsnik Szilvia, 2020 június)


Félreértés ne essék! Nem minden esetben történik az, hogy 3 hét alatt megváltozik minden. Nagyon egyén  és probléma függő. 

De nagyon sok esetben azért omlik össze a test hullámjele, másnéven sajátfrekvenciája, mert a saját érzelmek, gondolatok és hitrendszerek állandóan omlasztják azt, a nap 24 órájában. Ha erre sikerül bármilyen megoldást is találnunk, akkor nyeregbe kerültünk. 

Nem véletlenül végeztem el 24 féle képzést, hogy megértsem hogyan lehet működtetni a testet. Aztán rájöttem hogy az egyetlen tuti gyors módszer, az a frekvencia gyógyászat, mármint az, amit én csinálok 😊 Evidens, hogy mindenkinek a saját királysága felé húz a szíve, ezért is mondom azt, hogy nekem az én szisztémám tetszik a legjobban….de persze totál elsimerek más módszereket is, csak az én berendezésemben ott van az összes létező terápia frekvenciája….

Hoppá!

Tehát magának a kezelésnek is van frekvenciája? Van bizony!  Ha veszed a Theta Healinget annak van egy alapfrekvenciája, ehhez jön hozzá a terapeuta sajátfrekvenciája, a két jel ugye hatást gyakorol egymásra mint azt már feljebb olvastad, és aztán ez lesz az új alapfrekvencia. Te ezt fogod megkapni amikor elmész a kezelésre….

Ja hogy ezért van az, hogy nem mindig hatásos minden terápia?

Látom kapizsgálod! 😉 Bizony nem csak az a lényeg hogy ki milyen technikával dologzik, hanem az is számit milyen a terapeuta sajátfrekvenciája, mert hozzáadódik az általa használt frekvenciához. És még erre sem mondhatom hogy jó vagy rossz….ugyanis ez attól függ, hogy a Te frekvenciádnak épp mekkora és milyen a jele….tudod…..olyan kell neked, akinek a frekvenciája belesimul a tiédbe, hogy ki tudja oltani az olyan frekvencia hegyeket benned, melyek rossz irányba mozditják a testi, lelki állapotodat.

Pontosan ezért van hogy jársz egy terápiára de semmi érdemleges nem történik veled. Mert nem szimpátia kell, hanem olyan frekvencia, amely segit neked….

Bizony innen válik bonyolulttá az a nagyon egyszerű modell, amit levezettem az elején.

Na, ezért csinálom azt amit csinálok. Mert szerencsés vagyok, és lehetőségem van rá, hogy kb végtelen frekvencia jelet hozzak létre, 15.000 alap jel kombinóciójából.  Pontosan olyat, amire neked van szükséged. 

Gyere el, próbáld ki!

Igen, másnál nem fogod ugyanazt kapni, mert megbeszéltük más az egyéni frekvenciája a kezelőnek…hiába ugyanaz a technika, eljárás….más lesz a végeredmény.

Egyszer Kasza Tibi mondta, hogy „lennék én szerény, de nincs mire” 😀 na ezt most plagizálom, és azt mondom, nincs miért szerénykednem ezen  a területen. 

Azt hiszem mindent belepakoltam tudásban, gyakorlatban a frekvencia gyógyászatba azért, hogy Te profitálhass belőle ha szükséged van rá.

Azért néhány jótanács, hogy addig is egyre jobban érezd magad:

Ime a 8 pontom a kiegyensúlyozott frekvenciához:

  1. Figyelj a saját érzelmeidre, te uralkodsz felettük 
  2. Tedd ki az életedből azokat, akik negatív frekvenciákkal bombáznak
  3. Tanulj meg megelégedni azzal ami éppen jutott….oka van.
  4. Tanuld meg melyik a jó táplálék, kifejezetten neked (állandóan változik)
  5. Hallgass a belső hangodra, a megérzéseidre
  6. Kevesebbet agyalj dolgokon
  7. Mosolyogj többet, rengeteg okod van rá
  8. Engedd meg magadnak, hogy az lehess aki vagy, ne akarj másokra hasonlitani, mert a boldogság eleve benned van, engedd magadnak megélni.

Ha érdekelnek a blog bejegyzésem, kérlek oszd meg azzal, akinek úgy gondolod szintén segíthetne, iratkozz fel a hírlevemre hogy értesülj az új bejegyzéseimről, és ha még ezek után is van kedved, akkor gyere el valamelyik táboromba, vagy egyéni konzultációra.

De a legjobb, ha hívó szót érzel arra hogy Te is olyasmivel foglalkozz mint én, vagy beépitsd jelenlegi tanácsadói munkádba, és csatlakozz a 8 hónapos képzéshez.

További infomrációk: www.spiritual-life.hu 



Itt tudsz elérni

  • 1015 Budapest, Budai Vár alatt
  • 06704091300
  • krisztina@balazskrisztina.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kövess Facebook-on is

Facebook Pagelike Widget