Milliméteres hullám terápia

Információk:

Az utóbbi 15-20 évben olyan ökológiai, civilizációs életviteli, globális környezeti változások történtek, amihez az emberek idejük sem volt hozzászokni.
Környezetünkben egyre szaporodnak az egészségkárosító tényezők, mint a vizek és az élelmiszer vegyi anyagokkal való szennyezése, a mobiltelefonok és számítógépek, egyéb információs technológiák káros hatása az élő szervezetekre.
A májnak a méreganyagok sokszorosát kell kiválasztania a szervezetből, az emberek folyamatosan krónikus stressz állapotában élnek és még az áldott állapotban lévő kismamák többsége is olyan elektroszmogban hordja ki a magzatát, hogy az sokszorosan meghaladja az egészségügyi normákat. A szervezet ezekre a külső ingerekre allergiákkal, autoimmun folyamatokkal, egyre gyakoribb születési rendellenességekkel és egyéb „gyógyíthatatlan” betegségekkel válaszol.

A LEGMODERNEBB TUDOMÁNYOS KUTATÁSOK EREDMÉNYEIT FELHASZNÁLVA SZÜLETETT MEG A BIOTREM TECHNOLÓGIÁT KÉPVISELŐ TRIOMED KÉSZÜLÉKCSALÁD, MELY EURÓPAI UNIÓS ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ MINŐSÍTÉST KAPOTT.

A TrioMed Universal milliméteres hullámokkal, alacsony intenzitású elektromágneses sugárzással, valamint az infravörös tartomány bőrfelületen való alkalmazásával segít felgyorsítani a gyógyulási folyamatokat, csökkenteni a gyógyszerek mennyiségét, és azok mellékhatását, valamint a klinikai hatékonyság elérését a gyógyszerrezisztens esetekben.

triomed

A terápia során az egészséges szervezet által is generált biológiai jelek, frekvenciák gyakorolnak hatást a szervezetre. Ezt a tartományt évtizedek óta alkalmazzák a gyógyászatban, közel 300 doktori disszertáció, tudományos klinikai megfigyelés igazolja hatékonyságát és a mellékhatások hiányát. Ezek a milliméteres jelek vizes közegben terjednek, tehát a szervezetben a vér, a nyirok, az agy-gerincvelői, a sejtben lévő és a sejtek közötti folyadék által, a térben – a levegőben pedig a vízmolekulák által.

Hogyan hat Önre?

A szervezet nem kap idegen, számára ismeretlen jeleket, ugyanakkor az alkalmazott frekvenciatartománnyal remekül lehet őt szabályozni, „hallgat rá”.

Leegyszerűsítve fogalmazhatunk úgy is, hogy a készülék immár a biológiai kommunikációt alkalmazva lágyan és finoman beszéli rá a szervezetet az egészséges működésre, beindítva az öngyógyító folyamatokat, aktiválva a szervezetben szunnyadó energiákat.
genetikai-teszt-300
Hatását többek közt a vegetatív szabályzórendszerre fejti ki, megelőzi a szöveti oxigénhiányt, segíti a sejten belüli anyagcsere folyamatokat, normalizálja az immunreakciót, vagyis gyakorlatilag oki kezelést végez. Fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, sejtregeneráló, ödémát csökkentő, fiatalító hatása évtizedek óta megfigyelt. Segítségével mellékhatások nélkül olyan krónikus betegségek kezelhetőek, mint a cukorbetegség, magas vérnyomás, ízületi problémák, allergiák, autoimmun betegségek. Csökkennek a szervezetben kialakult fájdalmak, valamint erősíti a szervezet ellenálló képességét.

EgVedelmi
A MM terápia az egész családnak szól: 0-99 éves korig, a megelőzéstől az akut problémák kezelésén és a krónikus betegségek kezelésén túl az életminőség javításáig alkalmazható. Azon túlmenően, hogy sikeresen kezelik a legkülönbözőbb betegségeket, még a betegségeket kiváltó környezeti hatásokat is tudjuk mérsékelni segítségével.

A készülékkel történő kezelés során felére vagy akár harmadára csökkenthető a betegségek rehabilitációjára szánt idő. A mm hullámok hatására a sejtek megújulnak, a törések gyorsabban összeforrnak, a sebek begyógyulnak. Ugyan ez történik a belső szervek szintjén is. A sejtek felveszik az egészséges rezgéseket és elindulnak az öngyógyítás útján.

GYEREKEKNÉL ÉS FELNŐTTEKNÉL EGYARÁNT ALKALMAZHATÓ ÉS AJÁNLOTT EZ A KEZELÉS!

 

A készülék nem helyettesíti az orvosi kezelést, ugyanakkor minden esetben alkalmazható kiegészítő terápiaként.

Témával kapcsolatos cikk ajánlónk:

http://balazskrisztina.hu/news/milyen-betegsegek-eseten-alkalmazhato-a-millimeteres-hullam-terapia/

http://balazskrisztina.hu/news/mit-tesz-a-vizfogyasztas-hianya-a-testtel/