Lélekgyógyászat

Információk:

Mivel ez egy speciális terület, úgy érzem bővebb magyarázatra szolgál….

A Metafizika Akadémián végeztem el a Lélekgyógyász képzést, a Metafizika tréner szakág keretében. Ismereteimről a Benedek Elek Pedagógiai Karon vizsgáztam.

Természetgyógyász vagyok és az esetek többségében nem osztom az orvosok véleményét a betegségeket illetően. A pszichológus vagy pszichiáter hosszú hónapokon, akár éveken át tartó terápiasorozattal kezeli pácienseit, gyakran gyógyszerekkel.

Nálam heti 1 alkalmas találkozás esetén, 4-5 alkalom elegendő ahhoz, hogy a bajba jutott ember meglássa a fényt az alagút végén és dönteni, cselekedni tudjon a saját problémáját illetően.

 

Mivel kizárólag a holisztikus elvben hiszek, semmi esetre sem gondolom, hogy egy gyógyszer előbbre mozdítaná a problémákkal terhes időszak megoldását.

Aktív terápiákat alkalmazok, azaz nem az ún. kibeszéltetős formát, hanem a probléma megoldására fókuszáló, „automatikus negatív gondolatokat” felfedő és kiigazító terápiákat. Minden ülés más és más, sok házi feladattal, életszerű problémák modellezésével. Ezen példák az ügyfél életéből valóak, annak ellenére, hogy nem mesélte el őket…

Nem titkolom, hogy rengeteg olyan terápiát ötvözök e kezeléseim alkalmával, melyeket sikerült elsajátítanom az eltelt évek alatt. Semmilyen fizikai kontaktusra nincs szükség az ügyfél és közöttem, mégis használom a kineziológiában tanult elemeket, azaz gyerekkori blokkokat oldok fel akár egyszerűen szuggesztióval. BQDvUntCYAA6NoHNem alkalmazok hipnózist, mégis képesek ügyfeleim „emlékezni”!
Mindehhez természetesen szükség van egy speciális energiatérre, melyet jómagam generálok minden egyes lélekgyógyászati ülés előtt.

Természetesen ezen az ülésen is előfordul sírás, ami jó dolog…ezzel csökken a feszültség a lélekben!

Több híres ember is járt már nálam ilyen terápia sorozaton és hatása bátran állíthatjuk, hogy lenyűgöző! Mind közül talán a legismertebb Oláh Ibolya esete , aki visszavonult a nyilvánosságtól súlyos depressziója miatt. Kezelték pszichiáterek is, de áldásos változást nem sikerült elérni állapotában.
6 hét általam végzett Lélekgyógyász ülés alkalmával azonban minden megváltozott, a begubózott szomorú „kismadár” újra meglátta a boldogságot az életben, elkezdett újra énekelni, szárnyalni, segíteni másoknak! Kreativitása újra az egekbe szökött és 2 hónap alatt rengeteg új dalt írt, önálló esteket tart!

 

Abban az esetben, ha szeretné végleg letenni lelki terheit, meg tanulni hogyan lehet irányítania az életét nehéz helyzetekben is, sok szeretettel várom!