Cell Energy energetikai térkép

Információk:

Magyarországon egyedülálló, 15-20 oldalas állapotfelmérésünk során feltárom szervezete energetikai állapotát.

Cell Energy – Sejtenergia

A kapott energetikai térkép segítséget nyújt számunkra táplálékaink megválasztásához (allergének kimutatása, támogató ételek meghatározása) éppúgy, mint egészséges életvitelünk kialakításához.

A biofeedback/biorezonancia egy non-invazív technológia, mely energetikailag felméri és harmonizálja a test stressz helyzetét és egyensúlyzavarait.

Működési elve:

MINDEN ÉLŐ SEJT RÁDIÓHULLÁMOKAT BOCSÁT KI!

Testünk minden sejtje bizonyos rezgésszámon működik. Sejtjeink egymással hálózatot képeznek, hogy szervezetünket harmóniában tartsák. A stressz kiszámíthatatlan vibrációt okoz, ami diszharmóniához vezethet, melynek következményei lehetnek a sérülések és betegségek. Az EPFX Biofeedback technológiáját ezen rezgések mérésére fejlesztették ki.

“Ez egy újszerű kvantumfizikai ismereteken alapuló eljárás, amelynek segítségével szinte az egész szervezet állapota feltérképezhető vérvétel vagy más fájdalmas beavatkozás nélkül. A mérés alapját a test ún. szövetközi vízterén keresztül vezetett elektromos áramimpulzusok képezik, amelyeket elektródák közvetítik. A mérés alapelve, hogy amennyiben egy adott szerv működése megváltozik, akkor annak elektromos vezetőképessége is megváltozik – a változást pedig kimutathatjuk az állapotfelmérés segítségével. A készülék több ezer egészséges és beteg ember referenciaadatait tárolja, ezek segítségével értékeli a mért adatokat.”

Az eljárás nem helyettesíti a szakorvosi konzultációt, de annak tökéletes kiegészítője lehet – vagy éppen felhívhatja figyelmünket a még tünetmentes időszakban arra, hogy mely területekre érdemes odafigyelnünk.
Felmérhetjük általa szervezetünk működésének alapvető paramétereit: létfontosságú ionok szintjét, pH-viszonyokat, a test teljes víz- és zsírtartalmát. Kimutathatjuk számos kardio vaszkuláris rizikófaktor jelenlétét, a cukorháztartás normál vagy kóros működését,  illetve gyulladásos folyamatokat, és azok feltételezett helyét is. Információt nyújt a pajzsmirigy, a mellékvese és a hasnyálmirigy hormontermeléséről is, valamint az idegrendszer működésének egyensúlyáról.

Az érzelmeknek, gondolatoknak, fizikai egészségnek és betegségnek mind meghatározott elektromágneses hullámmintája van. A részecske fizika létrehozta a tudományos megértését az elektromágnesességnek, mely az energetikai orvoslás szíve. Tehát felfedezték, hogy az emberi szervezet legalapvetőbb szintje a kvantumfizika és energetika törvényei szerint működnek.

Mi történik egy felmérés során?

A vírusok, paraziták, baktériumok és gombák is rendelkeznek sajátos rezgésekkel, melyek folyamatosan hatnak ránk. A Nemzetközi Biofizikai Intézet kutatásai azt mutatják, hogy a test energetikai állapota határozza meg, egészségesek vagyunk-e vagy betegek.

Ezután teljesen logikus, hogy a stressz és öregedési folyamatok csökkentésének legjobb útja, ha a test energetikai állapotát rendezzük.

Testünk problémájának első jele, hogy rezgésszintje eltér a normától. A káros rezgésszámok a sejtben tárolódnak és észrevétlenül beépülnek az évek alatt. A kémiai változások csak később lépnek fel, amikor baktériumok, vírusok és már kórokozók is jelen vannak. Azaz, ha sejtjeink frekvenciája alacsony, fogékonyabbak vagyunk a betegségekre.

Az energetikai kiigazítás a sejtek vibrálását, rezgését emeli, mellyel a szervezet rezgésszintjét a természetes állapothoz közelíti.

Az EPFX által létrehozott elektromágneses mező közvetlenül a sejtekkel lép kapcsolatba, és így emeli frekvenciájukat. Ez egy forradalmi elgondolás, minek segítségével a finom emberi energiát pontosan mérhetjük. Segít meghatározni a testben lévő stresszt. Ezek a stresszek lelepleződnek az által, hogy gátakat okoznak az oxigéntelítettség, víztelítettség, mérgezés szintjében: mivel fáradtnak és kimerültnek érezzük magunkat, mivel túl sok fájdalmunk van, mivel nyomott a hangulatunk, emésztési problémáink vannak és a lista így folytatódik tovább…

A felmérés alatt legalább 15 000 különböző anyagot mérünk, mint elektromágneses hullámot –vitaminokat, aminosavakat, ásványi anyagokat, enzimeket, mérgeket, hormonokat, izmokat, baktériumokat, szokásokat, gombákat, vírusokat, allergéneket, érzelmeket és a belső szervek stressz állapotát.

Próbálja ki Ön is a Világ legegyedibb energetikai térképét, s a 15-20 oldalas kiértékelés garantáltan segíteni fogja abban hogy életét egészséges, harmonikus mederbe terelje!

MIKOR LEHET SZÜKSÉGÜNK RÁ?

Ha járt már orvosi vizsgálatokon, de ott nem kapott kielégítő válaszokat, illetve ha egyszerűen csak kiváncsi rá, hogy mi állhat a problémái holisztikus hátterében.

 • Miért vannak emésztési zavarai, esetleg hasi fájdalmai?
 • Miért nem tud  lefogyni vagy meghízni?
 • Elsavasodott-e a szervezete, mit tehet ellene?
 • Van-e egyéni ételintoleranciája?
 • Milyen állapotban van a vérkeringése, a szíve, az érrendszere?
 • Egyensúlyban van-e a hormonrendszere?
 • Mi állhat a meddőségének hátterében?
 • Mekkorák az energiatartalékai, van-e hajlama fertőzésekre?
 • Milyen állapotban van a gerincoszlopa, mennyire terheltek az ízületei?
 • Hogyan erősíthetné az immunrendszerét?
 • Mivel egészíthetné ki az orvosi terápiákat, azoknak hatékonyságának növelésének érdekében?

KINEK ÉRDEMES ELJÖNNIE A VIZSGÁLATRA?

 • Akinek alig jut ideje önmagára,
 • Aki régóta makacs panaszoktól szenved, de eddig még sehol sem tudtak megoldást találni rá,
 • Aki túlhajszolt, stresszes életet él, sokat idegeskedik,
 • Aki túlsúllyal küzd, 
 • Aki elég könnyen megbetegszik,
 • Aki szeretné beméretni a táplálékkiegészítőit, hogy elég hatékonyak e számára,
 • Aki többféle gyógyszert vagy vitamint szed, és a terápia megbízhatóságára kíváncsi,
 • Aki törődik az egészségével és szeretné azt megőrizni.

 

Ez a terápia fizikai közérzetjavításra alkalmas, nem minősül gyógyító technikának! A rendszer nem diagnosztizál ezért nem egyenértékű egy orvosi felméréssel. Egészségügyi problémájával keresse fel orvosát!

 

Amennyiben érdeklődsz a hasonló témák, a biorezonancia iránt akkor olvasd el alábbi írásainkat és további cikkeinket.

http://balazskrisztina.hu/news/morfogenetikus-mezo/

http://balazskrisztina.hu/news/kvantumok-vilaga/