Rólam írták

Számunkra rendkívül fontosak a visszajelzések, külön öröm, ha azok egytől egyig pozitívak!
Kérjük Ön is ossza meg velünk tapasztalatát Facebook oldalunkon , vagy E-mailben!
Köszönjük!

“Anesa vizsgálaton voltam, hihetetlen, hogy a mai világban erre is van lehetőség, hogy tűszúrás nélkül teljes vérképet kapjon az ember! Pár perc volt az egész, és ami a mai világban egyre ritkább: nagyon kedves volt mindenki, akivel ott találkoztam! Csak ajánlani tudom :-)” M. Csilla

“Én már több, mint 5 éve ismertem meg a Sciot Balázs Krisztina révén. Elsősorban a nemfogyásom volt a problémám. Majd függő lettem 😀 Mindenféle problémámmal a Sciohoz fordultam és segített! Emésztési, nőgyógyászati lelki problémával! Nagyobbik fiam mikor oviba került minden ősszel elvittem egy immunerősítő kúrára! 6 éves lesz az idén, de antibiotikumot még nem kellett szedni. Még mielőtt komolyabb baja lett volna a Sciohoz fordultunk. Bárányhimlős is volt! Ezt azért tartom fontosnak megemlíteni mert mostanában nagyon divat beoltani mindenkit minden ellen. Dávid fiam nem lett beoltva, de kb 1 nap láza volt és teljesen zökkenőmentesen zajlott le minden. Nem is értettem, hogy emberek miért félnek ennyire ettől. De végül is igen…akinek nem elég erős az immunrendszere lehet van mitől félnie…de annak tökéletes megoldás a Scio! Már a legkisebb fiam is kipróbálta pár hónaposan mikor a nagytól elkapott egy náthát…ő is csak homeopátiát kapott eddig!
Köszönöm Neked Balázs Krisztina, hogy megismerhettelek, és általad az egészség megőrzésének egy újabb, egyszerűbb , biztosabb oldalát! Életünk rész lett a Scio! Biztonságot ad! Ha bármi bajunk lenne nem az az első gondolatom, hogy mikor rendel az orvos, hanem hogy mikor juthatok el hozzád 😉
Mindenkinek ajánlom, aki egészséges szeretne lenni és maradni!”
W. Gina

“Soha nem gondoltam volna, egészségügyis éveim során, hogy gyógyszerek nélkül is meg lehet gyógyulni! Nagyon sokat szenvedtem nőgyógyászati problémákkal, kb. 10 éven keresztül. Rengeteg orvos látott , temérdek mennyiségű antibiotikum, fájdalomcsillapító…De a panaszok csak ideig-óráig szűntek meg. Fiatal nőként már aggódtam, hogy ha ez így megy tovább, hogy fogok tudni gyereket szülni. Végül nővérem által jutottam el Balázs Krisztához, akit segített nekem helyreállítani mindent! Sok ajándék Sciokezelésen voltam nála, amiért a mai napig hálás vagyok! nagyon köszönöm !!
A kezelés nem fáj, nem kellemetlen ! 🙂
Azóta a panaszaim megszűntek,nincsenek fájdalmaim. Gyermek vállalás el őt biztos megkeresem Krisztát ! :)” N. Betti

“Köszönöm Kriszta! Szakmailag és emberileg is nagyon sokat kaptam.” Sz. Éva

“Kedves Kriszti, és Kedves Látogatók!

Szeretném elmondani neked (ha még személyesen nem tettem volna meg). Nagyon örülök, hogy megismerkedtünk! Olyan pozitív hatással vagy az életemre, amiről eddig tudomásom sem volt. Észrevettem magamon, hogy teljesen másképp gondolkozom. Eddig legtöbbször a dolgok rossz oldalát láttam csak, és hiába volt ott mellette szép és jó, “nem láttam a fától az erdőt”! Most meg, teljesen kicseréltek! Bármi történjék is velem, a jót, a szépet a pozitívat nézem, és ez nagyon sokat számít, mint a köz-mint a magánéletemben. És ami a legpeglepőbb számomra, amit legutóbbi találkozásunk óta tapasztaltam, hogy lassan úgy érzem ismét szerelmes leszek! Nekem ez szinte elképzelhetetlen volt jó ideje, de ismét sikerült csodát művelned:) Elég volt az a pár lelkesítő mondat, de most komolyan! Jelen pillanatban eljutottam odáig, hogy ha nem is sikerül úgy ahogy én azt terveztem, akkor sincs semmi probléma, hiszen az élet megy tovább, s ha nem lépek én is vele, lemaradok. A szerelem számomra mindig is elég kényes téma volt, s nagyon féltem tőle. De most már nem így van!Nagyon köszönöm, hogy vagy, nagyon sokat jelentesz nekem.
És még az érettségit sem idegeskedtem túl. Mert mindegy hogy “miért”, a lényeg, hogy megtörtént:)
Áldás Békesség!” V. Lívia

“Mindenkinek van olyan időszak az életében amikor úgy érzi, hogy minden összeomlott és semmi nem segít! Nekem is volt…. Ekkor ismertem meg Krisztát, aki nem csak nagyon jó szakember hanem egy igazi EMBER, ami főleg ezen a területen szerintem elengedhetetlen!!! Az első kineziológia kezelés után már úgy éreztem, mintha kicseréltek volna, és a világot is körülöttem. Elmúltak a rossz beidegződéseim és már nem negatívan láttam mindent, hanem elkezdtem felfedezni a lehetőségeket és a pozitívumokat. Tehát végre ÉLTEM és nem csak túléltem!! Mai napig számomra megfoghatatlan a kineziológia, mint gyógymód (egy picit vicces is maga a kezelés), de kétségtelen, hogy maximálisan hatásos. 10évvel ezelőtt a gyomor fekélyem már meggyógyították ezzel a módszerrel, most pedig a lelkem és az életem változtatta meg. 😀
Mindenkinek csak ajánlani tudom!”
Í. Krisztina

“Drága Kriszti, és Kedves Mindenki!

Örömmel tölt el, hogy volt szerencsém megismerni Téged egy januári napon, mikoris egészen “véletlenül” Melléd ültem le az életmód tábor első napján. Azonnal volt közös témánk, lehetett érezni, hogy maximálisan egy “hullámhosszon” élünk és gondolkodunk. Most elolvastam az előttem szólók kedves szavait, és csak megerősíteni tudom az itt olvasottakat! Fantasztikus EMBER vagy, lehet Rád számítani, arról nem is beszélve, hogy tudásoddal és az alkalmazott terápiákkal mekkora segítséget nyújtasz a Hozzád fordulóknak! A gyógyulás, a felépülés egy betegségből (legyen az akár lelki, akár már esetleg fizikai) sokak számára az újjászületést jelenti, így mutatsz utat, adsz egy új lehetőséget azok számára, akik Téged felkeresnek.
Kívánom, hogy fejlődésed (fejlődésünk) továbbra is szolgálja az Emberiséget és Földünket egy jobb és harmnikus jövő reményében!”
Szeretettel: Timi!:)

“Kedves Kriszta!

Szívemből szólt a honlapod, gratulálok!
Övezze siker, és eredmény tevékenységedet!
Isten áldjon érte! “
H. Zoli

“Megköszönni szeretném azt a sokat amit tettél Értünk!!Ismét EGYÜTT tervezünk!! Nagyon felgyorsultak a dolgaink a férjemmel a hétfői beszélgetésünk óta,rengetek mindent tudtunk tisztázni,olyan dolgokra derült fény,amire nem is gondoltam volna,hihetetlen energiákat mozgatott meg ,nem is gondoltam,hogy egyszer ilyet is ki tudok hozni magamból és Belőle is! Most már megértem azt is ,hogy miért és hogyan tudott elköltözni,és kellett is,hogy ezt megtegye,mert különben sosem találkoztam volna Veled,a büdös életben nem mondtam volna el a gondjaimat,így nem láttam volna máshogy a kapcsolatunkat és sosem lett volna világos számomra mit is kéne tennem! Szóval tényleg nincsenek véletlenek.
Az a legjobb az egészben,hogy nem érzem ezt rossznak,nincs bennem tüske,hanem inkább az van,hogy volt egy nagy gondunk,amit sikerült együtt megoldanunk.Beszélünk majd,de ezt most le kellett írnom!
Maradj mindig ilyen!” Márta