Vajon miért születik néhány ember világutazónak?

Manapság mindent a genetikával akarunk megmagyarázni, pedig szerintem van ilyen korszakod és van amolyan…
Ebben az esetben mi történik? Megváltozott a genetikád? Természetesen a kvantumfizika szerint szinte minden lehetséges.
Viszont felvet egy érdekes kérdést. Ha így van, akkor mi van azokkal akik nem utaznak, de arra a kérdésre hogy mi lenne ha kapna végtelen mennyiségű pénzt mit csinálna, -azt felelik, hogy az első 3 megvalósításból az egyik a Föld körbeutazása lenne…. Ezek szerint a korlátlan lehetőség hallatán, aktiválódott benne az addig szunnyadó “világutazó” gén?

Leírhatatlan kényszer munkál benned, mindig új helyeket kell felfedeznek, új hegycsúcsokat meghódítanod? Szabadidődet a repülőjegy- és szálláskereső portálok böngészésével töltöd? Ne aggódj erre már van tudományos magyarázat! Valószínűleg te is az emberiség azon 20%-ához tartozol, akik egy speciális génmutációt hordoznak.

70_1

Sokan soha nem éreznek késztetést, hogy elhagyják az otthonukat, jól érzik magukat a megszokott, állandó környezetükben és értetlenül néznek rád, hogy már megint hova utazol. Most már elmesélheted nekik, hogy ennek a szenvedélynek bizony mélyebb gyökerei vannak.

Hívhatjuk vándorvágynak, kalandvágynak, utazásfüggésnek vagy egyszerűen csak kíváncsiságnak – a lényeg, hogy nem tudsz túl hosszan a fenekeden ülni és amint lehetőséged van elindulsz. Legyen szó akár egynapos kirándulásról vagy egy évekig tartó hosszú kalandozásról, a lényeg, hogy úton legyél, felfedezz, kipróbálj és megismerj új dolgokat.

Portrait of a boy with the map of the world painted on his face.

Ez a belső utazási késztetés visszavezethető a genetikára, mégpedig a DRD4 génnel hozható összefüggésbe, amely szoros kapcsolatban áll az agy dopaminszintjével. Az ötből négy ember génállományában kimutatható DRD4 gén egyik változatának, a 7r-nek köze van a bennünk munkáló nyughatatlansághoz, kíváncsisághoz és kalandvágyhoz, azaz a DRD4-7r veszélykeresésre, kockázatvállalásra hajlamosít.

Megfigyelték, hogy azokban, akik hordozzák ezt a génváltozatot közös az utazási iránti szeretet. A génváltozat nem túl gyakori mindössze a lakosság 20%-át érinti, de a múltban feltehetően többeknél volt jelen, alapvetően a népesség azon populációiban dominál, akik ősei sokat vándoroltak, tehát egészen az emberiség gyökeréhez vezethető vissza. A széles körű genetikai vizsgálatokban kimutatták: a ma is vándoréletet élő törzsek körében a 7r módosulat gyakoribb, mint a letelepedett népeknél.

998491_1213702905312991_7283125672932843699_n

Bár nem vagyok orvos “csak” természetgyógyász, igy receptet nem irhatok fel, de ezt megkockáztatom!
Mindig javaslom hogy gyökeres változtatásokat vigyünk véghez életünkben, ha szeretnénk átlépni egy olyan világba melyre nagyon várunk!
Tökéletesek a kirándulások, nyaralások, élmények szerzése hogy kijöhessünk a negatív gondolataink rabságából! Persze az utazáshoz pénz kell na és idő!
Ezen szerencsére kapszula nélkül is tudok segíteni! Ne menekülj az antidepresszánsok fogságába!
Ha megbizható embertől szeretnél megbízható információkat, keress az elérhetőségeimen és irány a Bahamák!

  • Ha érdekelnek az utazások,
  • Ha szeretnél Világot látni a legkedvezőbb árakon,
  • Ha szeretnéd hogy ezért garanciát is vállaljon a cég,
  • Ha néha arra vágysz, hogy valaki más mindent megszervezzen helyetted de ne kérjen érte pénzt,
  • Ha néha viszont önállóan szerveznéd, de ragaszkodsz a legjobb árhoz,

Akkor kattints az ÁLOMUTAK fülre.

Forrás: http://vilagutazo.net/kaland/2015/03/05/utazasfuggo-gen-avagy-miert-szuletik-nehany-ember-utazonak/

Cikk ajánló:

http://balazskrisztina.hu/news/10-dolog-amivel-jutalmazd-meg-magad/

http://balazskrisztina.hu/news/felelem-mit-kezdjunk-vele-es-hogyan-gyozzuk-le/

http://balazskrisztina.hu/news/a-pozitiv-gondolkodas-ereje-hatasos-eredmenyek/

http://balazskrisztina.hu/news/fokuszban-a-valtozas-es-valtoztatni-akaras/

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.