Test és energiamező

Kvantumfizikával foglalkozó lélekgyógyász aki betegségeket kezel….?! Hogy is van ez?!

 • Ha a lélek beteg, szomorú, reménytelen, bizonyos idő után, fizikai síkon manifesztálódik a probléma és betegség alakul ki!
 • Minden rezgés, energia, információ!
 • Az érzelmek is!
 • A test is!
 • A betegség is, csak egy információ!

Szervezett energiaterek:

 • ALAPFREKVENCIA
Ez az energiamező az az egyéni energiarezgés, ami pl. most alakul ki benned, miközben ezt az előadást hallgatod. Ez természetesen mindenkinél más. Más lesz holnap, más egy napsugaras napon. Mindig más!!!
 • ENERGIARENDSZEREK
A világ tudományos közösségei egyetértenek abban, hogy az energia mindent átjár, és hogy az energiarendszerek nem véletlenszerűen épülnek fel.
Általában úgy gondolunk az energiamezőre, mint valami rajtunk kívül álló dologra! Ezzel szemben ugyanez az energia jelen van itt is, kint is – bent is!

Nem csak az ezotéria művelőinek kiváltsága! Hatással vagyunk nap mint nap testünkre, érzelmeinkre, gondolatainkra és ezáltal alakítjuk fizikai testünket! „Az vagy amit megeszel!”

Teremtő intelligenciával teli energialények vagyunk, akiknek minden képességük megvan ahhoz, hogy tudatosan fejlődjenek együtt a Világegyetemmel. Amikor ráébredünk, hogy valójában energiából tevődünk össze, amikor belépünk saját belső világunkba, és tudatosan elkezdjük feltérképezni tudatunk titkait,

„Az történik, amit mi akarunk!”

Minél magasabb a frekvenciánk, annál szebb, boldogabb életet élhetünk!

 • Egyéni rezgésünk – az az energiafrekvencia, amely minden pillanatban jelen van a testünkben, az érzelmeinkben, az agyunkban- a legfontosabb rendelkezésünkre álló eszköz az ideális élet megteremtéséhez és élvezetéhez!
 • Ha az energiafrekvenciánk magas, gyors és tiszta, az élet erőfeszítés nélkül és a sorsunkkal összhangban bontakozik ki.
 • Míg egy alacsonyabb, lassabb, zavarosabb frekvencia gondokkal és csalódásokkal teli életet eredményez!

1

Te,aki most itt vagy, az elsők között vagy, akik tudatváltáson mennek keresztül és jobbá teszik a Világot!

Az emberi test és a föld rejtett frekvenciája egyenletesen növekszik. Ettől belső nyugtalanság keletkezik bennünk, kényelmetlenül érezzük magunkat, anélkül, hogy tudnánk az okát. Az energia növekedése hullámszerű…addig növeli tudatosságunkat, amíg bekövetkezik a szemléletváltás, és félelmen, önzésen alapuló identitásunk szeretetté és lelki érzékenységgé fejlődik.
Említett körülmények miatt, manapság emberpróbáló feladat összeszedettnek maradni!
Hogyan tudjuk megtanulni ennek a felfokozott rezgésű világnak a működési elveit, és hogyan tudjuk kifejleszteni magunkban azokat az energetikai készségeket, amelyek segítenek a helytállásban?

Információs terápiák (példák):

 1. Móksha cseppek (virágesszenciák)
 2. Homeopátia (hasonlót a hasonlóval)
 3. NES terápia (kolloid ásványokba holografikus információ)
 4. Körbler féle információs terápia (új homeopátia, geometriai jelek felrajzolása, biondikátor)
 5. Biorezonancia terápiák
 6. Triomed információs terápiák

Ez az új terápia információival (rezgéseivel) helyreállítja a lélek és a test felborult egyensúlyi állapotát, a szervezet önszabályozó rendszerének harmonizálásával.

artist

„Igazság szerint akkor várnak ránk a legszebb pillanatok, amikor rosszul érezzük magunkat a bőrünkben, boldogtalanok vagy csalódottak vagyunk. Mivel rendszerint ezekben a bánatterhes időszakokban szoktunk kilépni a szokásos mederből, új utak, igazabb válaszok után kutatva!” 

– M. Scott Peck –

További cikkeink hasonló témakörben:

http://balazskrisztina.hu/news/betegsegek-lelki-okai/

http://balazskrisztina.hu/news/1807/

http://balazskrisztina.hu/news/az-univerzum-12-torvenye/

http://balazskrisztina.hu/news/kvantumok-vilaga/

http://balazskrisztina.hu/news/hogyan-hasznalhatjuk-az-akashat/

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.