Szinkronicitás- véletlenek márpedig nincsenek!

A szinkronicitás okkal történik – Nincsenek balesetek és véletlenek

Rábukkantál egy régi barátra? Látsz valakit, aki ugyanazt a dolgot teszi, vagy ugyanazokat a szavakat mondja, mint te? Vagy talán egy balesetet tapasztaltál meg?

Majd azon gondolkodsz, “Óh, micsoda véletlen!”, vagy “Nem kerülhettem el ezt a balesetet…” Nos, nem kellene, mert minden egyes véletlen egy üzenetet jelent a számodra. Ami azt illeti, nem léteznek véletlenek és balesetek – csak szinkronicitás van, és minden okkal történik.
A szinkronicitás feltárása – A véletlen mögötti tudomány

Az igazság az, hogy az életünkben minden összekapcsolódik. Kezdve a múlttól a jelenig és jövőig – minden egyes véletlen vagy baleset, amibe belebotlunk, összeköttetésben áll. Nem számít, hogy mennyire kicsi vagy nagy a mozgás, az egész a szinkronicitásról szól.

Akár akkor, mikor úgy érzed, hogy tökéletes napod van és minden simán megy, vagy amikor egy rossz időszakot tapasztalsz meg, melynek során “sok véletlen egybeesés történik,” az univerzum egy üzenetet küld neked. Amikor emberek bukkannak fel és dolgok történnek meg egy pontos pillanatban nem egyéb, mint a szinkronicitás, és szerencsére van egy módja annak, hogy ezt elfogadjuk.

titkolt-tudás-kezdőknek-karma-evolúció-teremtés-tudatosság-spirituális-újjászületés-álom-szinkronicitás-étertest-asztráltest-könyv-2016-új-világtudat-640x350

Ismered a mondást, hogy “Ha a tanuló készen áll, a mester megjelenik”?

Pontosan ez az, amivel a szinkronicitás magyarázható. Valahányszor, amikor szinkronban vagy valamivel amit igazán akarsz, nagyobb valószínűséggel találkozol ezzel a dologgal, ezért van az, hogy a hasonló emberek “véletlenül” találkoznak. A helyzet az, hogy ők pontosan ugyanarra a frekvenciára vannak hangolva, és a szinkronicitás minden tőle telhetőt megtesz, hogy megfeleljen ennek.

Igen, van módja annak, hogy létrehozzuk a szinkronicitást. Hogy megértsd, hogyan működik a lelki szinkronicitás, itt az idő, hogy elmondjam… Létrehozhatod a szinkronicitást.

“Hogy a csudába lehet ezt megtenni?” – kérdezheted magadtól.

Nos, a szinkronicitás azon emberek esetében működik a legjobban, akik hiszik, hogy ez igaz. Tehát a kezdők számára ajánlott hinni benne, és nem mindig azt mondani, hogy baleset vagy véletlen történt. Az a helyzet, hogy amikor ezt mondod, akkor egy gyenge lelki jelet küldesz az univerzumnak, szemben az erős jellel, amit az univerzum küld neked azáltal, hogy mindent szinkronizál körülötted.

Ha megértjük a szinkronicitást, és nem szokványosan látjuk a dolgokat, hanem mint egy elkötelezett ember, akkor képessé válunk jobban csatlakozni a belső szinkronicitásunkhoz, és akkor nem kell keményen dolgoznunk, ha azt akarjuk, hogy a dolgok megtörténjenek. Ehelyett csak hinni kell bennük, és hagyni, hogy megtörténjenek különösebb erőkifejtés nélkül.

dreamstime_m_28947878

Szóval, nézzünk szembe a tényekkel.

A szinkronicitás olyan, mint egy tükör, és bármi, amit teszel vagy hiszel, azt visszatükrözi hozzád. Ugyanakkor, ha elfogadod a szinkronicitás törvényét, akkor képes leszel mélyen csatlakozni, és erős üzeneteket küldeni egy spirituális szinten. Ezen túlmenően jobb emberré válsz, magabiztosabb és elkötelezettebb leszel minden cselekedeted irányába.

Dióhéjban, a szinkronicitás megértése megteremti az összhangot mindenben, amit keresel, és “tudatában” leszel mindennek, ami körülötted történik. Ne küzdj ellene, hanem lásd benne a lehetőségeket, melyek érted dolgoznak, és nem ellened Ha hallottál valaha Murphy törvényéről és hiszel benne, akkor jó úton haladsz, hogy megértsd a szinkronicitást. Igen, ez egy gyakori tény, hogyha valami elromolhat, az idő múlásával el is romlik. Az elképzelés emögött az, hogy a szinkronicitás ellened is dolgozhat. Azonban ha azt várod, hogy rossz dolgok fognak történni, és továbbra is hiszel Murphy törvényében, akkor a belső negativitásoddal kerülsz szinkronba.

A “véletlen” találkozás mögötti tudomány

Összefutottál valakivel valahol? Azt hiszed, hogy ez véletlen, szerencse vagy előreláthatatlan? A valódi válasz erre a “balesetre” a véletlen találkozás tudománya. Sőt, ez az oka, hogy megtörténik valami. Mindig van egy ok és egy kapcsolat, hogy lássunk valakit és megtapasztaljunk valamit. A véletlen csak egy illúzió.  A múltunk, a jelenünk és a jövőnk mind összekapcsolódik. És bár lehet, hogy nem értünk mindent, ami velünk történik, mindig van egy ok, és ez az ok egy bizonyos időpontban nyilvánvalóvá válik.

38420

Egy utolsó szó

“A szinkronicitás egy állandóan jelenlévő valóság azok számára, akiknek szemük van rá, hogy lássák.” – Carl Jung

Elkezdhetjük észrevenni a szinkronicitást emberekkel, számokkal és eseményekkel stb. kapcsolatban. De ne feledjük el elfogadni a szinkronicitást valódi formájában, mert a szellemi és egyetemes intelligencia így próbál folyamatosan tanítani, elérni bennünket és megosztani a szeretetet, támogatást és útmutatást.

Tanuljunk meg nyitottak lenni a szinkronicitásra, és kezdjünk el élni egy tartalmas életet! Tudni szeretnéd, hogy mi, miért történik a világban és mit hoz majd a holnap?

  • Mi van akkor, ha az Univerzum él és kommunikálni szeretne a szinkronicitás és a karma törvényei szerint?
  • Mi van akkor, ha az összes hely, idő, anyag és energia egy forrásból táplálkozik, amely ráadásul él és intelligens?
  • Mi van akkor, ha a földi élet nem véletlenszerű, hanem titokzatos erők irányítják a csillagok és a bolygók keringési pályája alapján?
  • Mi van akkor, ha van egy égi személyiség, amely befolyásolja a gondolkodásunkat azáltal, hogy épp a tér és az idő melyik megismétlődő ciklusa alatt állunk?
  • Mi van akkor, ha az Illuminátusokat, a Bilderberg csoportot és az Új Világrendet azért hozta létre a Teremtő, hogy segítsen nekünk a karmánkat a gyógyítás szintjére emelni azáltal, hogy a saját negativitásainkat tükrözi vissza ezekkel a csoportokkal?

41147_aurabody

  • Mi van akkor, ha a Háttérhatalom, az Új Világrend és az Illuminátusok is a ciklusok által irányítva tevékenykednek, de sosem tehetnek többet, mint amennyit az adott ciklus lehetővé tesz és megenged a számukra?
  • Mi van akkor, ha matematikailag elkerülhetetlen, hogy a rossz fiúk győzzenek a történelemben, köszönhetően annak a 25.920 éves ciklusnak, amely újra és újra ismétli önmagát, és amely sokkal régebbi, mint az emberi élet a Földön?
  • Mi van akkor, ha az idők során számos hatékony szimbólumot és tanításokat örököltünk, amelyek eredetileg pozitívak, ám azóta szörnyen eltorzultak negatív irányba?
  • Mi lenne, ha belepillanthatnánk azokba a forgatókönyvekbe, melyek a földi életet irányítják, és amelyek egy sor – előre meghatározott – lelki tanítást tartalmaznak mindenki számára?

Az Univerzum Bibliája ezekre az emberiséget állandóan érdeklő kérdésekre keresi a választ, és David Wilcock egy teljesen új megvilágításban meg is válaszolja ezeket. A szerző megdöbbentő oknyomozásba kezd azok után az ősi titkok után, amelyekre a bizonyítékok már évezredek óta az emberiség szeme előtt vannak, de eddig nem vettük észre ezeket, olyan okok miatt, amire sokan nem is gondolnának. Wilcock a válaszok megtalálásához segítségül hívja a történelmet, az asztrológiát, a szinkronicitás elméletét, valamint fellebbenti a fátylat az idő titkos felépítéséről is, amely nemcsak az egyén, hanem akár teljes embercsoportok és népek sorsát is befolyásolják.

A történelem ismétli önmagát – ez a mondás ezáltal a könyv által teljesen új értelmezésbe kerül (a szavak legmélyebb titkát megismerve), megtudjuk, hogy a történelem eseményei újra és újra, meghatározott időben megtörténnek. Ha felismerjük, hogy melyik ciklus melyik szakaszában tart jelenleg az életünk, akkor megértjük, hogy épp mi történik, sőt, akár a végkimenetelét is meg tudjuk mondani az eseményeknek.

A szinkronicitás több mint puszta véletlen. Az univerzum összefüggéseinek hatása ez. Bizonyíték, hogy minden egy egységes, összetartozó egésznek a része. A szinkronicitás maga az élet megnyilatkozása.

Talán azért került a kezedbe ez a könyv, és sok más ehhez hasonló az évek során, hogy új nézőpontból nyerhess bepillantást a bonyolult világba, melyben élünk. Ha a szavak igazat szólnak, hamarosan az elme és a szív paradicsomába röppenhetsz, megszabadulva a világ mindennapi gondjaitól. Csodálatos, inspiráló szavak hullanak rád, mint a szeretet vízesésének cseppjei, és ezekben a pillanatokban – még ha csak időlegesen is –minden rendben van.

Az Univerzum Bibliája – a Szinkronicitás kulcsa immár a Te kezedben van!

Forrás: http://egeszsegeselet.tippek.net/a-szinkronicitas-okkal-tortenik/

Hasonló témájú cikkekért kattints az alábbiakra!

http://balazskrisztina.hu/news/harmadik-szem-asztralutazas/

http://balazskrisztina.hu/news/roviden-a-morfogenetikarol/

szinkronicitás

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.