Kvantumok Világa

Mi is az a Morfogenetikus mező?

A Világ tudományos közösségei egyetértenek abban, hogy az energia mindent átjár, és hogy az energiarendszerek nem véletlenszerűen épülnek fel. A Föld állítólag egy végtelen elektromágneses mezőben mozog, s mi a legtöbbször úgy gondolunk erre a kozmikus energiára mint egy rajtunk kívülálló dologra, amelyhez semmi közünk nincsen. Pedig az energia áthat mindent, s mindenkit.
einstein
Itt kell megemlíteni Einstein nevét is:
Mindenki ismeri az energiamegmaradás törvényét; E= m x c2

Energia = tömeg x fénysebesség négyzete

Valamint azt a mondást is, hogy az anyag nem vész el, csak átalakul. Amikor pedig átalakul, energia lesz belőle. Az anyag és az energia pedig univerzálisan egy és ugyanazon dolog két különböző megtestesülési formája.

Íme, egy gyakorlati példa:

Ha energia nem vész el csak átalakul, akkor amikor dühösek leszünk valakire, vagy valamire, de az érzelmeinket nem nyilvánítjuk ki, akkor ez energia amit mi magunk hoztunk létre hol lesz? Ha nincs kint, akkor bent van! Ha ez a negatív energia bent reked, és ugye elveszni nem fog az Energiamegmaradás törvénye szerint, akkor mivé fog alakulni?
Anyag = Energia?!
 • A táplálkozás energia.  (energia felvétel a táplálkozás által)
 • Mások társaságában lenni energia… (boldog vagyok ha veled lehetek)
 • A mozgás energia…
 • A gondolat energia… (a hangod melegséggel tölt el)
 • A napfény energia…
 • A rombolás energia…
 • A szeretkezés is energia…

Az egész Élet energia!

„Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.”
1.-Emberszerű-lények-felt.-szétterjedése5

Mi is az az egyéni frekvencia?

Ha minden energia, akkor mindez mérhető! Az energiafrekvencia egyediséget mutat!
A Földnek is van egy saját frekvenciája, és rajta minden egyes egyednek egy saját frekvenciája.
Az az energiafrekvencia amely minden pillanatban jelen van a testünkben, az érzelmeinkben, az agyunkban, az izmainkban, a legfontosabb rendelkezésre álló eszköz az ideális élet megteremtéséhez.
Ha az energiafrekvenciánk magas, gyors és tiszta, nem terhelik negatív momentumok (pl.  negatív gondolatok, méreganyagok) az élet erőfeszítés nélküli.
Egy alacsonyabb, lassabb frekvencia gondokkal és csalódásokkal teli életet eredményezhet.
A Föld frekvenciája:
1987-ben a Föld rezgés frekvenciája, 7,83 Herz volt…´Minden atom, minden molekula ebben a  rezgésben volt, beleértve a testünket is.
A DNS másolási frekvenciája 8 Herz!!!! Jelenleg a Föld rezgése a becslések szerint 28 Herz!!!
Ez az oka annak hogy a Földön nő a betegségek száma (főleg daganatos) hiszen a DNS nem tud minden esetben alkalmazkodni ehhez a hirtelen változáshoz. 2017-re 33 Herzet jósolnak a hozzáértők a Föld rezonanciájának! Ez 30 év alatt 400%-os emelkedést jelent!!!
Solfeggio frekvenciák:

Hat ősi Solfeggio frekvenciát különböztetnek meg, mindegyik más-más hatású:

 • 396 Hz – Felszabadít a félelem és bűntudat alól
 • 417 Hz – A múlt feloldása, változások elősegítése
 • 528 Hz – Változások, szerelem és csodák (DNS gyógyítás)
 • 639 Hz – Kapcsolatok (A két agyfélteke összekapcsolása)
 • 741 Hz – megérzések, intuíció felébresztése
 • 852 Hz – Feltétel nélküli szeretet

A legérdekesebb az 528 Hz rezgés, vagyis az a csodálatos frekvencia, mely Dr. Len Horowitz szerint helyreállítja a sérült DNS-t. Sokan talán már hallották ezt a frekvenciát, amikor úgy érezhették, hogy mélyen, szinte kozmikusan kapcsolódnak a zenéhez.

A tudósok szerint ez az a frekvencia, amely az univerzális fejlődés, egészség és a hosszú élet titka. Az önbizalom és az önszeretet kulcsa, mely megnyitja a szívedet és segít megteremteni életedben a harmóniát és a békességet, valamint bármilyen gyógyulási folyamatot felgyorsít.

maxresdefault

Információs korszak:

A 21. század nagy áttörései, hogy kezdjük megérteni a test – szellem – lélek kapcsolatát és azt, hogy kölcsönhatásban állunk a kozmosszal, az abban található végtelen energiával! Az emberiség gondolkodása sokat fejlődött és ennek hála jóval tudatosabban tekintünk a Földanyával való energetikai kapcsolatunkra, hogy INFORMÁCIÓ csere történik köztünk és az Universum között minden egyes pillanatban!
Az információs korszak kezdete az 1970-es évekre tehető
Az ipari társadalmat fokozatosan felváltotta az információs társadalom, amely megváltoztatta az emberek közötti kommunikáció eddig létező természetes rendjét. Ez a változás csodálatos lehetőségeket adott és sok fantasztikus vívmányával lehetővé tette az emberiség fejlődését.
De elérkezett a megtorpanás és a szükségszerű váltás időszaka. Az emberiség fejlődése rossz irányt vett – a kapzsiság, erőszak, Én központúság vakvágányra vezette az un. fejlett társadalmakat.

Jelen = Intuíció kora:

 • A szükségszerű változás miatt, az információs korszakot felváltotta az Intuíció kora, melyben jelenleg is élünk!
 • Ezt az új korszakot akár az átalakulás korszakának is hívhatjuk. Szükségszerű egy minőségi átalakulás és átrendeződés.
 • Ebben a jelenlegi korszakban a kollektív tudat egyre magától értetődőbbnek fogja tartani vele született képességét amelynek segítségével képes rákapcsolódni az ún. magasabb, kiterjesztett én frekvenciájára. (morfogenetikus mező)
 • Ha a közös térben létrejövő tanulás tudatos és szándékolt, akkor az „ugrásszerű” tudás is sokkal nagyobb valószínűséggel jelenik meg

Mi is az a Csoporthatás?

Amikor egy csoport azonos célon dolgozik és elkötelezett az együttműködésben, annak nem csupán a csoport tagjaira van meghatározó hatása, hanem a hatás továbbgyűrűzik, és meghaladja, átlépi a közösség határait. A csoporton belüli hatások összegződésére először épp egy magyar pszichológus, Mérei Ferenc hívta fel a figyelmet. Ő volt az, aki megmutatta, hogy a csoport nem egyszerűen tagjainak összessége, hanem több annál. Csoportos élmény hatására nő az egyéni tagok ereje. A csoportban lévő egyedek hatóereje meghaladja a csoporton kívüli, de erősebb egyének erejét. A csoporthatás összegződik és csodálatos módon erősíti a csoporttagok egyéni erejét, fejlődését.
Mindez az információ pedig természetesen bekerül a morfogenetikus mezőbe, ahonnan minden egyes egyedhez eljut!
 Geometria

Röviden az intuitív energiáról:

Az intuitív energia alkalmazása nem csak az ezotéria művelőinek a kiváltsága, ez a képesség mindenkiben ott van, és mindannyian használjuk is, tudatosan vagy önkéntelenül, különböző mértékben, egyéni fejlettségi szintünktől függően. Jobbra menjek, vagy balra?… Mit kell tennünk annak érdekében hogy ebben az Intuíciós korszakban kihozzuk magunkból a legtöbbet és az Univerzum energiáinak támogatásával azok lehessünk, amik lenni szeretnénk? Hallgatnunk kell megérzéseinkre, meg kell bíznunk ösztöneinkben, vissza kell térnünk a természethez és igénybe kell vennünk a legfejlettebb információs terápiákat, hogy minél egészségesebbek legyünk!

grayscale-albert-einstein-monochrome-scientists-black-background-portraits-HD-WallpapersTeremtő intelligenciával teli energialények vagyunk, akiknek minden képességük megvan ahhoz, hogy tudatosan együtt fejlődjenek a világegyetemmel és teljesen kibontakoztassák önmagukat.

Ha szeretnél többet megtudni a morfogenetikus mezőkről, akkor olvasd el másik cikkünket is:

 http://balazskrisztina.hu/news/morfogenetikus-mezo/

http://balazskrisztina.hu/news/roviden-a-morfogenetikarol/

http://balazskrisztina.hu/news/test-es-energiamezo/

http://balazskrisztina.hu/news/roviden-a-biorezonanciarol/

http://balazskrisztina.hu/news/2346/

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.