Karmikus szerelem

Életünk legtermészetesebb vágya, hogy valakihez tartozni akarunk. Keressük azt, aki mindenben megfelel nekünk, magyarul kutatjuk a másik felünket. Azzal azonban nem vagyunk tisztában, hogy minden egyes kapcsolatban azt a rég elvesztett felünket keressük, akit úgy hívnak: lélektárs.

A parapszichológiai jelenségek rejtélyes világa

Egy egyszerű meghatározás szerint a parapszichológia olyan jelenségeket vizsgál, amiket nem tudunk fizikailag megmagyarázni. Ez önmagában helyes értelmezés, de kiegészítésre szorul. Egyrészről a pszi jelenségek az élőlények és környezetük közötti kölcsönhatásokban figyelhetők meg, másrészt a megmagyarázhatatlanság nem feltétlenül örök érvényű, hiszen a tudomány fejlődése eddig is nagyon sok látszólag megfejthetetlen dologra adott magyarázatot, elég ha itt arra gondolunk, hogy hogyan változott a villámlás az istenek haragjából légköri elektromos kisüléssé. A kérdés, mint látni fogjuk a pszi esetében ennél azonban minőségileg bonyolultabb.

Karmaoldásról röviden

Nagyon sok embert foglalkoztat mit is keres a földön, a karmájáról és a a karmaoldás folyamatáról és arról hogy ez mögött mi is van valójában. .Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem az elmúlt 10 évben és nagyon sok különleges technikát sajátítottam el .Talán rögtön azzal kezdeném, hogy maga az oldás nem törlést jelent, hanem az energiák átrendeződését!!!Ez nagyon […]

HOLISZTIKUS FILOZÓFIA

Az Aranykor eljövetele hatalmas fordulatot jelent az emberiség számára.   A változás nem egyik napról a másikra következik be, a folyamat már régen tart, csak a szemünk előtt most válik láthatóvá. A Vaskorban megtanultunk nem gondolkodni, hiszen ennek a korszaknak az volt az egyik leckéje, hogy az ember megtapasztalja a sötétséget. A sötétség a fény hiánya.A fény a […]

AURA- mit is takar valójában?

Az aura egy nagy mennyiségű információt tárolni képes elektromagnetikus hologram, ami folyamatosan változik különböző érzelmek és gondolatok, illetve fizikai életmód hatására. Az aura rendkívül bonyolult energia- és információs rendszer. Mint köztudott, az aurának több rétege van. Az aura rétegei rendkívüli módon hatnak egymásra és a fizikai testre. A „minden mindennel összefügg” elv alapján a fizikai testben végbemenő változások változásokat idéznek elő az aurában és annak rétegeiben is.

Röviden a szellemgyógyászatról

A szellemgyógyászat a világ egyik legszelídebb lelki, szellemi, módszerét takarja. Az eredmények felülmúlják az emberi képzelet háromdimenziós határait. Éppen ezért meg kell ismerkednünk a negyedik dimenzió működésével. Bárki képes erre, de nem mindenki hajlandó, ezért ez a módszer nem szól mindenkinek és mindenkihez, csak és kizárólag azokhoz, akiknek nyitott a szíve és tudata Isten felé.

Kamilla- a valódi csodanövény!

A kamilla az egyik legsokoldalúbban  felhasználható gyógynövényünk, mégis mintha egy kissé elfelejtettük volna. Kamilla vagy, ahogy szaknyelven hívják: orvosi székfű (matricaria chamomilla). Ez a gyógynövény a fészkes virágúak családjába tartozik, egész Európában, de Ázsiában és Ausztráliában is megtalálható. Hazánkban útmentén, réteken legelőkön találkozunk vele, de ma már sok helyen termesztik is. Szára mindössze 10-30 cm magas, levelei […]

Tudnivalók: Bioenergetikáról & germán medicináról

Írásaimban már több betegség lelki hátterét is összefoglaltam így segítve az érintettek gyógyulását. Leginkább azon tünetek megértetésére törekszem, amelyek tömegesen vannak jelen világunkban és sok ember szenvedését okozzák. Jó ideje foglalkoztatnak a miértek és hogyanok a betegségek kialakulásával kapcsolatosan (is), melyekre a válaszokat a bioenergetikában és a germán gyógytudományban találtam meg. Mindkét terület megfontolásra érdemes elveket és tanításokat hordoz magában, a gyógyuláshoz vezető út pedig önismerettel, megértéssel, logikus gondolkodással és szeretetteljes cselekvéssel van kikövezve.

A FEJFÁJÁS ÉS MIGRÉN LELKI OKAI

Számtalan, magát kiemelkedően okosnak és értelmesnek tartott ember küszködik betegségek tömkelegével, ami nem éppen a magasan fejlett szellemiséget tükrözi. Sokaknak a megfázás, influenza, fejfájás/migrén, allergia, vírusok stb. szinte már állandó részesei életüknek és ahelyett, hogy elgondolkodnának az érintettek azon, hogy miért alakul ki náluk rendszeresen valamilyen tünet, – és ha már kialakult a betegség, akkor milyen természetes gyógymód segítené a gyógyulásukat – egyszerűbb az orvossal felíratni egy szatyor gyógyszert (mérget), aztán vagy beválik/meggyógyul, vagy nem. A tömegbetegség egyike a fejfájás, rosszabb esetben migrén.

Segítség! Nassolni akarok! – Amire igazából szükséged van

Állandóan nassolni szeretne? Itt van az, amire ilyenkor testének szüksége van: A nassolás rabjai most megérthetik azt, hogy szervezetük ilyenkor milyen jeleket küld az alábbi útmutató segítségével. A sóvárgás sok esetben a tápanyagok hiányát jelzi. A sóvárgások egyik fő oka a tápanyaghiány jelzése. A nassolás másféle, pszichés eredetű vonatkozásaira itt nem térünk ki.

NADA protokollról általában

A NADA Protokoll nem más, mint függőségekről való leszoktatás (cigaretta,alkohol,drog,édesség…), depresszió kezelése, egészség-egyensúlyi állapot visszaszerzése fül-akupunktúrával! A NADA szó jelentése: Nemzetközi Akupunktúrás Méregtelenítő Egyesület. Az akupunktúra a WHO (Egészségügyi Világszervezet) által is javasolt módszer a szenvedélybetegségekről való leszoktatásban.   Az addikciót kezelő protokollt New York színesbőrűek által lakott negyedében (dél-Bronxban) müködő Ábraham Lincoln korház két orvosa, […]

Feng Shui az otthonodban- hogyan használd helyesen?

Életünkben nagyon fontos, hogy a lakhelyünk kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy a családi fészek a meleg otthon megteremtésére szolgáljon. Ha többen költözünk családtagjainkkal – már a korábbi főcímek és alcímeknél találkoztunk családtagjaink személyiségeinek elemzésével, így mindenki igényét könnyű lesz jegyzetelni – figyelembe kell venni, ahányan csak vagyunk az életcélokat.