Balázs Krisztina

Üdvözöllek / Namaste!krisztina

Balázs Krisztina vagyok, okleveles természetgyógyász, ThetaHealing konzulens / Lélekgyógyász / Biorezonancia specialista

Vizsgáimat a GYEMSZI (ETI) állami vizsgabizottság előtt tettem meg, illetve a Nyugat-Magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karon.

“Bár nem gyógyítok, a szervezet attól még gyógyul.”

Tanulmányaim a témakörben:

 

Miért én?

2005-ben kezdtem el érdeklődni a természetes gyógymódok iránt, saját egészségügyi problémáim kapcsán, melyekre nem kaptam kielégítő segítséget. Szerettem volna magam is egy egészségesebb, élhetőbb Világban élni és nevelni kislányomat, támogatni férjemet. Minden módszert, melyet végül megtanultam, először magamon próbáltam ki, azaz felhasználó voltam. Amikor kiderült, hogy egyik-másik terápia hatásos számomra, vagy a családom számára, megtanultam azt.

 

Az eltelt évek alatt olyan egyedülálló technikákat sikerült kidolgoznom, melyeket szívesen vesznek igénybe mindagasló!

  • A fülakupunktúrát (melytől sokan félnek) többféle eszközzel végzem, igénytől függően. Nem csak az ismert hagyományos tűvel, hanem lágylézerrel, elektorakupunktúrás készülékkel vagy Cryxon ásványi készülékkel. Így mindenki igénybe tudja venni, félelemtől mentesen.
  • Biorezonancia specialistaként olyan egyedülálló energetikai-térképet készítek ügyfeleimnek egy NASA technológia segítségével, amely óriási segítséget nyújt számukra a „Hogyan tovább” kérdésében. Teljesen egyedi értékeket kapnak meg, táplálkozásukról, érzelmi állapotukról, és a mélyben gyökerező okokról, melyek segítségével könnyebben találják meg a kivezető utat a problémáikból. Ez az elemzés kb 10-15 oldal, egyéntől függően. Részben magyar, részben angol, de mindenkinek egyéni terápiás módszert dolgozok ki a felmérés alapján!
  • Lélekgyógyászként speciális terápiákat alkalmazok, melyek szintén egyénre szabottak és ötvözik a keleti tudást a nyugati szemlélettel! Megtanítom az ügyfeleimnek, hogyan tudnak helytállni egy olyan rohanó Világban mint ami odakint jellemzően körbeveszi ma a Föld nevű bolygó lakosságát. Teljesen egyedülálló technikával – amelyet magam dolgoztam ki- az ülések alkalmával olyan alap problémákra/megoldásokra világítok rá, melyek saját jelként pillanatok alatt kioltják a lélekben megbúvó gócpontokat!

 

Mivel kvantumfizikában jártas és azt napi szinten alkalmazó terapeuta vagyok, könnyedén látom át az ügyfelet körbevevő morfogenetikus mezőt, s megtanítom, hogyan alkalmazza ezt a tudást Önmagára.

 

Kiket várok?

Első sorban azokat várom, akik nyitottak az alternatív megoldások felé és nem a gyógyszert tekintik elsődleges megoldásnak. Azokat, akik esetleg csalódtak a hagyományos orvoslásban, vagy akiknek azt mondták nincs megoldás a problémájukra.

Bárkit szívesen látok nullától ezer éves korig, hiszen az alternatív megoldások nemre, korra, vallási hovatartozástól függetlenül mindenkinek kínálnak tökéletes megoldásokat!

Az én feladatom ebben az Életben az, hogy segítsek „karmát” tisztítani, megérteni az ok-okazat függvényét, azaz megoldásokat találni megoldhatatlannak tűnő feladatokra. 10 év alatt láttam, hogy semmi sem lehetetlen ebben az Universumban, csak egyetlen egy dolog kell hozzá, kitartóan, hittel végig kell járni az utat ami előttünk van!

S én nem vagyok más ezen az úton, mint egy lámpás!

12939309_1277760538907227_1882337141_n

Nem kisebb nevek alkalmazták már sikerrel a programjaimat mint Oláh IbolyaKulcsár EdinaMolnár Anikó vagy Soma Mamagésa.

Elismerések:

1346583182_600x500

Who is Who (Ki Kicsoda) 2012 A Publishers for VIP Encyclopedias, USA
és a Who is Who, Verlag für Personenenzyklopadien AG, Svájc
ezúton tanúsítja,
hogy Krisztina Balázs bekerült a Who is Who Magyarországon című életrajzi lexikonba.

 

Ez a lexikon a gazdaság, a politika, a tudomány,
a kultúra, a művészetek és a sport terén
kiemelkedően sikeres emberek életrajzát tartalmazza.

 

 

A továbbiakban a következő alternatív felmérésekkel és kezelésekkel várom vendégeimet:

Energetikai térkép, Biorezonancia kiegyensúlyozás, harmonizálás
Fülakupunktúrás addiktológia (nem csak tűvel!!!)
Lélekgyógyászat, ThetaHealing konzultáció
– Kvantumgyógyászat
– Metafizika tanácsadás, konzultáció
Miliméteres terápiák (legmodernebb kvantum eljárások egyike)
– GNM tanácsadás (Újmedicina)
Családállítás (egyéni)
Ételintolerancia vizsgálat
Egyénre szabott terápiás csomagok a teljes megújulás jegyében
Cryxon terápia
Bach virágterápia
Betegségek feltárása, elemzése
– Immunrendszer erősítés
Függőségekről való leszoktatás
– Konzultációs lehetőség újmedicinás belgyógyásszal
– Előadások, tanfolyamok elismert szakemberekkel

Mindenkit nagyon szívesen látok terápiáimon!

NAMASTE